2010-02-11

Ska det se ut så här????

Jäkla idiotbrevbärare!!! Nu drar jag inte alla brevbärare över en kam, utan detta gäller bara en viss brevbärare och det är idioten i vårt område som har knycklat och tryckt ned ett stort kuvert innehållande en ABC-poster. Kuvertet var dessutom för stort så att locket inte gick igen. Tur att jag var inne och inte det hade regnat/snöat!

Man kan ju undra hur han kunde tycka det det kändes ok att lämna post så där. Det är inte 1:a ggn har gör ngt idiotiskt men nu får det vara nog. Postern skulle ramas in och bli doppresent men det går ju inte nu. Skall lämna in en reklamation och begära ersättning.

Kuvertet är lätt vadderad men revan var så stor att den gick in i postern. Kanterna är lite lite nötta och stötta liksom hela postern.

Man blir ju tokig för mindre!!!

Får jag ingen ersättning lämnar jag över ärendet till Sverker på Plus! Arg-Ann är på krigsstigen nu.

7 kommentarer:

mamamekko sa...

Gud vad irriterande! Speciellt som det var en present också. Stå på dig!
KRam

a-k sa...

Nej vad tråkigt Ann! Kan dom inte skicka postern i en hårdpapprulle och med fraktbolag istället? Är oftast inte dyrare än Posten.

Alla bäckar små sa...

Nää, usch va trist. Rapportera hur ärendet gick. :-) Kan dom inte skicka affischen i en rulle istället, gör det flesta som skickar posters....

Anonym sa...

Det var det J*igaste! :( Du ska ha ersättning för detta. Och dubbelt upp iom att det var en doppresent.
Trist att det skulle bli sådär.

Grattis till klockan vännen! :)

Kramar Malin

hallakulle sa...

Usch vad tråkigt!!! Lycka till i reklamationen!

Ann sa...

mamamekko: väldigt irretarande. men jag skall försöka stå på mig.

kram

a-k: han borde ha lämnat en avi. lådan gick ju inte ens att stänga o folk kunde lätt ha gått förbi o bara plockat med sig den. det går en gångstig precis vid brevlådan. grrrr..

kram


alla bäckar små: trist värre o jag är mest arg på brevbäraren. för han är så kass!! även om den är skickad i rulle så hade det ändå behövts en avi, för att den inte går ned i brevlådan. kuvertet är lätt vadderad i mitten men kan ju inte tryckas ned. men kompensation skall jag ha!

kram


hallakulle: jag skall dit idag o klaga. är som dom flesta lite rädd för att klaga men jag skall lära mig det. för jag har ju fog för klagomål.

kram

Ann sa...

malin: jag glömde visst bort dig lite där.
men jag skall klaga trots att jag har svårt för det.
och klockan ligger och låter i en kartong lååångt från sovrummet.;)
ingen idé att packa upp den nu.


kram