2010-02-15

Måndag och dagen efter...

Vi firade för ovanlighetens skull INTE Alla-hjärtans dag. Maken var i nya huset och grejade och jag var hemma med barnen och några av deras kompisar.

När jag frågade vad barnen ville ha till middag fick jag till svar: FISKBULLAR!!! Mina barn är inte dyra i drift precis. Ge dom lite potatisar och värm en burk fiskbullar så har vi kalas här.

Vi vuxna hoppade den "fina" maten och åt köpepizza. Inte så festligt men det får firas nån annan dag när vi flyttat. Eller så kan man se det som att vi har Alla hjärtans dag här varje dag.;)


Till maken hade jag köpt Frigo-kalsonger. Ni vet dom där kallingarna som Mikael Persbrant gör reklam för och gillar så mkt att han nu är delägare. Kalsonger för män som behöver lite... utrymme...om ni förstår vad jag menar? ;)

Själv slog jag till och köpte lite fint till mig själv. Så att det blir rätt. Odd Molly-kofta i färgen Cherry och klockhalsband fr In my house .










Idag har jag klipptid. Antagligen blir det bara topparna igen. Har inget sug efter ngt annat. Fast ibland känner jag bar för att raka av mig allt....

Trevlig måndag på er!

8 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

Jag vill oxå ha en sån där kofta! Har jag gått å drömt om länge.Men jag måste nog vänta tills alla gravidkilon är borta...;-(

Ida sa...

Åh vad fint!

Inspirera Mera sa...

Vilken läcker kofta och halsband du har köpt. Kram Sandra

Miah sa...

Just den modellen är väldigt fin. Tyvärr lite väl dyr tycker jag.

Ann sa...

alla bäckar små: då har du ngt att se fram emot. själv blev jag skotokig under/efter graviditeten. det var ju typ det enda man kunde börja köpa.

kram kram


ida: tack du!



inspirera mera: är oxå väldigt nöjd med mina köp. tack.

kram



miah: just den modellen är min favorit! så varm o skön o perfekt till blåsiga vårvindar.
jag köper på tradera jag. bjuder till en viss nivå och vinner jag inte så får det vara, för en dag så dyker det upp en i "bra" prisklass. men billigt är det väl inte, jämfört med andra märken.

Camilla sa...

Klockan var jättefin! "Nitarna" påminner om en ljusstake jag har hemma...

Vi firar inte All Hjärtans dag... jag blir hellre överraskad en helt annan dag :) Mycket roligare!

C sa...

Kikade på In my houses hemsida o såg att det var pärlor... sååå fin!!!

Ann sa...

camilla: tack söta du!
jag är supernöjd med mina köp o håller med dig. man firar när man har tid.
eller så har vi det så hjärtligt varje dag.;)

kram