2010-01-27

Vad händer här då?

Jag bloggar dåligt säger maken, men tror sjutton det när mina 2 datorer krånglar och den jag har har inga inlagda bilder, Favoriter eller förkryssade/ifyllda användarnamn och password. Så himla krångligt att fylla i dessa överallt.

Hur går det med bygget då? Ja vad kan man säga? Maken jobbar heltid igen och vår snickare är sjukskriven. Men det går framåt. Sovrummen är färdiga nu förutom golv som skall lägggas in.
Lillebrors rum. Allt är ommålat och tapetserat. Dörrarna skall lämnas in för lackning. Vi slängde ut hela köket som var här innan. Det var i så uselt skick och svårt att jobba med. Såg ut så här förut.Storebrors rum. Jag vet, inte så fantasifullt. Men barnen gillar det och jag med. Lite färgglada posters, vimplar, foton och hyllor så blir det nog mysigt.

10 kommentarer:

Caroline sa...

Så fint det blir. Snygg och neutral tapet som håller länge gissar jag!

Mrs. b sa...

Ja men det ser fint ut!
Här ska vi försöka tapetsera en vägg i helgen... får väl se om vi lyckas få det gjort.

Ann sa...

caroline: fint och neutralt är rätta orden.
det blir lite roligare med tavlor o möbler. nu ser det lite tråkigt ut. jag vill inte toktröttna på tapeten vilket jag lätt gör.

kram


mrs b: jag håller tummarna för att ni för upp tapeterna. en helg går fort och man hinner inte så mkt som man tror.

kram

Alexandra sa...

Åh vilken fin tapet! skulle också vilja ha vita dörrar.Men bor man i hyresrätt så..kram & lycka till med fortsättningen på renoveringen.

Ann sa...

alexandra: det kommer att bli så mkt mysigar o finare med vita dörrar.
och ABC-plansch.;)

kram

Anonym sa...

Jättefint Ann!! :)
Önskar dig & familjen en myspysig helg!! Kramar

Malin I&D

Anonym sa...

Det ser jättefint ut!
Det blir en svartvit tapet även hos min kille. Alla leksaker är så färgglada, så jag är inte orolig för att det blir ett stelt och färglöst barnrum.

Ann sa...

malin: det blir nog bra i slutet. nu ser det lite tomt ut. det värsta är väl att jag har beslutsångest över vad jag vill ha/göra.
det finns så mkt fint att välja mellan.

kramhallakulle: precis! håller med dig. annars så blir det FÖR mkt särskilt när barnen har alla grejer utspridda och då vill jag ha "lugna väggar".

kram o lycka till med flytten o nya huset!!!

a-k sa...

Jag tycker det blir jättefint!

Ann sa...

a-k: tack du! barnen gillar det o det är väl det viktigaste.

kram