2010-01-13

Tur att vi tagit in hantverkare...

För jag har nämligen fått jobb!!! Eller ännu "värre" jag har fått två jobberbjudande!!!

Vad är nu detta? Först ingenting sen så vill två företag ha mig. Jag känner mig så smickrad och glad över att allt har löst sig nu när vi har två hus under 3 månader. Och uppvärmningen för dessa är inte att leka med när det är istid som råder.

Japp- Annsan skall alltås börja jobba. Heltid oxå. Jisses, det har jag icke gjort på över 7 år. Tur att vi bestämde oss för att låta hantverkare göra allt på 2:a våning. Kommer nog inte att känna för att slipa, måla och spackal efter att ha jobbat hela dagen.

Jag har bestämt mig för att ta det jobbet som är här i stan. Fick jobb även i Göteborg men det tar ca 1 timme att åka dit. Tid är dyrbart och all min lediga tid vill jag tillbringa med barnen/familjen. Men det är inte lätt för jobbet i Göteborg är mer utmanande och internationellt. Och bättre betalt. Ett steg upp i karriärsstegen sas.

Suck vad svårt. Som om jag inte har haft en massa beslut att dras med innan. Typiskt i-landsproblem. Jag gnäller inte, bara skriver av mig.


En ny "Lisa-tavla" har flyttat in. Kommer att bli så fint när dom hänger i nya huset. Har köpt svarta ramar och nu skall dom äntligen ramas in.En liten samling har jag allt fått ihop nu.

13 kommentarer:

Ida sa...

men GRATTIS! Vad härligt! Och ja vilken tur att ni tagit in hantverkare! Vi jobbar ju heltid båda två.. huu. Efter beskedet om varmvattenberedaren kom beskedet om att alla vattenrör i huset måste bytas (ca 50.000 kr) och igår klappade torktumlaren ihop. Jag försöker se det smo positivt att allt går sönder samtidigt så slipper man sprida på det ;)

Kram!

Ann sa...

ida: tack du! det enda vi beslutat att inte fixa till är rören. dom såg så fina ut. jag gråter om det måste fixas till om typ 3 månader!
och torktumlaren har vi inte ens i nya huset men en mangel.;)

men så skönt att du ser det så positivt. sån är jag med.NOT!! När sånt händer så tror jag att nån jävlas med mig.

always look on the bright side of life....


kram kram

mamamekko sa...

Ååå vad kul, grattis!! Förstår att det är svårt att välja. Är ju som sagt dyrbar tid de där två pendlignstimmarna som man kan vara med familjen. Vilken fin samling Lisa-tavlor du har då- avis ;). Komemr bli toppenfint att få upp dem i svarta ramar.
KRam och grattis igen!

Hallakulle sa...

Stort grattis!!!!!!
2 jobberbjudanden var inte dåligt i dessa tider. :)

Mrs. b sa...

Stort grattis! Vad roligt!

Birgitta sa...

Grattis till jobbet:)

Hildur - fixaodona sa...

Stort grattis till jobbet/jobben! Och vilken fin samling du fått ihop där...

Alexandra sa...

Grattis till jobbet!!

Ann sa...

mamamekko: tack så mkt! och jag kommer att sakna mina små för mkt om jag är borta 11 timmar/dag.
det är inte värt det. då får det skilja mer i pengar.
Är så glad över min lilla Lisa-samling.

kram


hallakulle: jag fattar inte heller vad som hände. först inga jobb sen så vill 2 ha mig. en konsting känsla att kunna välja jobb och lön i dessa tider. är så glad att vi vågade köpa hus trots att jag var arbetslös.
allt brukar ha en tendes att ordna sig.

kram


mrs b: tusen tack! jag är superglad. och nervös för allt nytt.;)
kram


birgitta: tack tack! det är lite overkligt faktiskt!
kram


hildur: tack snälla du! det var lite svårt att välja men väljer man med hjärtat så blir det alltid rätt.

kram kram


alexandra: tack snälla rara du! jag är så glad!

kram

Alla bäckar små sa...

GRATTIS!!!! Nyfiken, vad ska du jobba med?
Åh, visst är Lisas tavlor för underbara, men min man hatar dom! Helt sjukt, men så är det. Jaja, man kan inte få allt här i livet. Jag väljer mina fajter om vi säger så.
Grattis igen!

Ann sa...

alla bäckar små: tack tack!
hmm- jag tänkte säga ja till jobbet i stan. det är som ordermottagre för et gardinstång/persienn/rullgardinföretag. Ett av dom största i Sverige.
men nu har jag ändrat mig. det andra företaget erbjöd mig högre lön o bättre arbetstidet. fast jag får pendla men det är ett mer utmanande jobb. det är på ett belgiskt logistikfirma o jobbet är som speditör/administratör/säljsupport.
fler och varierande arbetsuppgifter. Kommer att tacka ja för att jag måste våga mig ut i världen och se om jag klarar av ngt nytt här i livet. är supernervös nu, hatar att ta nya steg mot det okända.

kram o må väl!

a-k sa...

Grattis till nya jobbet och fina tavlan!

Ann sa...

a-k: tack du! men jag valde jobbet i Götet! Ahhhh- jag vet inte vad som tog åt mig men jag bara ville testa ngt nytt!

kram kram