2010-01-15

Då var det gjort...

Efter en hektisk vecka med 2 väldigt olika jobberbjudande, sömlösa nätter och huvudvär så har jag bestämt mig.

Jag väljer det andra jobbet i storstan! Jag är verkligen en småstadstjej som hatar att köra i storstäder så detta med att jobba där är stoooort. Fick alldeles för hög lön för att tacka nej. Igår em fick jag även ett erbjudande flextid och jobba hemifrån via mobil och dator. Det avgjorde saken. Fan- jag provar mina vingar! Jag måste våga testa detta. Det är ju inte hela världen om jag inte trivs.

Det som oroar mig lite är att jag inte har jobbat med detta förr. Det är en internationell logistikfirma med huvudkontor i Belgien och jag skall jobba som speditör/administör/säljsupport och se till att allt funkar optimalt. Det är en ovan känsla för mig att vara så här "eftertraktad". Fattar ingenting. Nu känner jag sån press på att vara så där grym och bra. Undrar om jag inte har sålt in mig för bra? Man vill inte lova mer än man kan hålla. Är det typiskt kvinnligt att tro så lite om sig själv?

Har precis ringt och tackat nej till första jobbet nu. Jobbigt. Men dom förstod. Dom var även tacksamma att jag tog beslutet nu och inte om 1/2 år. Det var schysst gjort tyckte dom och önskade mig lycka till.


Har äntligen slagit till och köpt jacka! Fick pengar till en av min man i julklapp som tröttnade på att höra mig gnälla att jag frös. Det var ju så kallt och jag ville inte köpa en praktiskt jacka. Så denna fina från Odd molly fick det bli. Lite praktiskt, mycket skön och väldigt fin. Det är jag väl värd nu va?

8 kommentarer:

Alexandra sa...

Du är värd den jacka tycker jag.Vad skönt att du har fått det jobbet & det kommer säkert gå bra.Man har nog alltid lite prestationsångest innan på ett nytt jobb,man vill ju inte att de ska ångra sig.Ha nu en trevlig helg och vila hjärnan lite.Kram Alexandra

Mrs. b sa...

Det kommer gå bra ska du se! All lycka till sen när det är dag!

Anonym sa...

Du är så söt Anna! :)
Angående Isas bilder så
får nog du dem först. :)
Jag måste bestämma mig hur jag ska ha det på väggen, vilka mått och så.:)

Ha en fin kväll!
KRAMAR

/M I&D

Alla bäckar små sa...

Äh, kommer du att klara galant!! Snygg jacka förresten.

Lillan sa...

Snygg jacka, jag vill också ha!!! Den är du absolut värd,
och nu kommer du ju att få en fet lön så likabra att börja njuta av den lite i förskott :)
Kram
Lillan

Ann sa...

alexandra: jag är definitivt värd jackan! allt känns så mkt bättre nu.;)
jag antar att alla känner så, och dom som anställer förstår nog att man gör många nybörjarmisstag. det är ju så man lär sig.

kram o trevlig helg


mrs b: det är väl bara så mkt på en gång som gör mig så virrig. hus, renovering och 2 bra jobb. men det är ju bara bra grejer så man skall inte klaga.

kram o trevlig helg!!


malin: tack söta du! jag har en innan fr Isa som jag inte fått upp. det är svårt att få ihop tavlorna.´skall försöka få ihop en tavelvägg med fotografier först.

kram o trevlig helg!!!


alla bäckar små: jag kan ju inte göra mer än mitt bästa. vilket skall räcka hoppas jag.

kram o trevlig helg!!!


lillan: den är så fin! luddig och go på insidan. men jag skulle behöva en dunjacka. den som vi köpte på Lindex för miljnoer år sedan gick sönder. hatar att köpa sånt till fullpris. men nu får kylan ge sig så jag slipper dunjacka.

det är alldeles tokigt o galet av mig att välja jobbet i GBG. men mitt moto är ju att våga. känner redan att om det skiter sig så har jag iaf vågat. under tiden kan jag ju handla grejer till nya huset.;)

kram kram på er!!!

a-k sa...

Det kommer gå superbra för dig på nya jobbet. Det är jag helt övertygad om!

Ann sa...

a-k: jag tror oxå det. och det är lite spänandde att inte riktigt veta vad man skall göra. det betyder ju varierande arbetsuppgifter. kommer att jobba på hisingen. kanske ser du mig??:)

kram o må väl!!!