2010-01-10

Stressigt värre...

Nu går det undan här! Efter att ha bestämt (i torsdags) att vi tar in ännu mera hantverkare så har det gått fort. Idag redan har maken lyckats få hit folk som skall måla och tapetsera 2:a våningen och trapphuset. Gud så kul men så himla stressigt!!

Jag har ju inte ens bestämt hur jag vill ha barnrummen och idag måste jag ut och köpa tapeter! Vi får hoppas att det finns tapeter i lager som jag vill ha nu bara.

Hantverkarna får börja i vårt sovrum som skall vara helt vitt. I barnens rum hade jag tänkt fram och tillbaka. Antingen köra med pastellfärger ELLER med svartvit prickiga tapeter.Om jag hittar denna fina tapet så kör vi på det. Och blandar upp med gult, turkost och orange eller vad vi känner för. Tror det blir bra.

Nej- måste duscha och ge mig ut på ärenden!

9 kommentarer:

mamamekko sa...

Åå den där tapeten älskar jag. Såg den upptapetserad på någon blogg i våras och sen dess har jag velat ha den någonstans. Men hoppas ju på att hitta något hus i år så får väl vänta tills dess... Ska bli så kul att se det första färdiga rummet sen hos er, tror det kommer bli kanonfint!

Anonym sa...

Hej! Jättefin hatthylla. Vilket jobb ni lägger ner kan inte bli annat än bli jättesnyggt. Har ni bestämt er får kök ännu? Ska bli jätteroligt att få följa renoveringen /kram Yvonne

Alexandra sa...

Oj,vad stressigt det låter med att välja tapeter.Hoppas du hittar det du vill ha.Kram,kram

martina sa...

Åh ni är i gång nu, vad roligt! pastellfärger är ju så fint, men även den där var ju snygg. Visst är det svårt att bestämma sig. Du som har likadan smak som mig kan väl gå in på min blogg och ge mig lite hjälp... maila mig så kommer lösen!

Ann sa...

mamamekko: jag känner mig superkluven när det gäller barnrum. gillar flera stilar. men vi får se hur det blir. tyvärr hittade jag inte tapeten. kanske en annan gång eller annan vägg...

kramanonym/yvonne: vi gör allt nu så man kan slappa på helgerna sen. nytt o fräscht men ändå gammaldags charm.
ang. köket så har vi inte bestämt till 100% ännu. vi funderar på att göra annat än det vi tänkte fr början.

kram


alexandra: stressigt men kul. så många fina tapeter som det finns så är det nog skönt med lite tidspress.;)

kram


martina: ja nu kör vi på i 100 knyck. det har blivit en totalrenovering som heter duga. men skönt samtidigt när man kan fixa till men inte bo mitt i dammet.
jag mailar dig men jag är så får vi se om jag kan hjälpa dig. nu är jag så snurrig o virrig att jag inte vet vad jag vill längre.;)

kram

Anonym sa...

Det blir inte bara bra det blir GRYMT!! :) Åh, det ska bli så SPÄNNANDE att följa detta!! :)

Kramen

/malin I&D

Ann sa...

malin: det är så svårt att välja en stil. många är så fina o mysiga.
ville ha lite pastellfärger men det får bli på tyger ist.
blir nog bra det.

kram

Johanna.B sa...

Jättefin tapet, kommer bli kanonfint!

Kram
/Johanna

Ann sa...

johanna: tack så mkt! tyvärr blev det ju inte den. men när jag hittat den så skall jag köpa o ha nånstans.


kram