2010-01-16

Lite köksfunderingar...

Vi hade bestämt oss. Vi skulle köra på ngt enkelt och tidlös. No big deal. Inget dyrt eller flådigt. Vi var rätt nöjda med våra val vi gjorde till nuvarande hus.

Tills vi gick till affären för att kolla in vitvaror. Då såg vi spisen med stort S! Vi kände båda två: denna skall vi ha! Den var stor, dyr och alldeles för mkt för oss. Det är inte ofta både jag och maken känner så. Det är inte ofta vi båda vill köpa ngt för utseedet skull fast det är för dyrt. Så vad gör man? Man får tänka om hela köksplaneringen så att spisen får plats för den är hela 90 cm brett.


Lite så här går tankarna. Tänk industri/storkökskänsla men absolut inte sterilt och opersonligt. Det skall mixas ihop med loppisfynd och Ikea. Inte för gulligt och inte perfekt. Hittade den här hemmet i senaste Family Living och den förmedlar känslan och blandningen.Det är INTE Smegspisen vi skall köpa, men den vi ser ungefär ut som en. Hittade inga bra bilder på "ruffiga" kök med mkt plåt, aluminium och second hand. Om nån sitter inne med vetskap om nån blogg eller bilder på såna här kök så vore jag tacksam om ni tjoade till.

Trevlig lördag på er!4 kommentarer:

Birgitta sa...

Tycker absolut att du ska titta in hos Josse! En mysig tjej som blandar vilt.
http://in-myhouse.blogspot.com/
Kram

Mari sa...

GRATTIS till jobbet! Vilken utmaning.

Ska försöka ta ner tapeterna varsamt och skicka dem till dej sen:-)

Kramar!

Erica sa...

det kommer bli jättesnyggt!

Ann sa...

birgitta: tack för tipset! har tittat in där o lite av den charmen är jag ute efter.

kram


mari: tack du!

Inte skall jag få en sån fin tapet av dig. Dessutom har jag redan köpt nya tapeter. Men vet du vad- lägg ut på Tradera!! Finns säkert hur många som helst som vill bevara 80-talet.;)

kram kram


erica: jag tror att det blir bra vad vi än väljer.

kram