2010-01-07

Bio och renoveringsrapport...

Lite snabb biorecension: AVATAR: 5 av 5 i betyg! Helt underbar och fantastisk film som får toppbetyg trots skyhöga förväntningar. En må-bra-film som passar alla. Se den!!!

Alvin & Gänget: 1/5 från mig. Av barnen så får den: 3/5. Men bio är ju mer än bara filmen. Upplevelsen är ju den andra faktorn. Och vi hade det så mysigt så.

Igår innan filmen gick jag och maken ut och åt och för att prata om renoveringen och kolla av hur det går. Vi kom fram till att vi tar in folk som avslutar 2:a våningen. Ist för at slita ut oss och bli stressade. Vi har bara tänkt att tapetsera och byta golv, sk ytrenovering. Badrummet tar vi en annan gång. Det är inte så hemskt där. Snarare gulligt och charmigt.Ett litet inkaklat badkar. Kanske måla om med en vit färg för uppfräsching? Byta duschmunstycke är tanken. Var hittar man ett duschdraperi till detta lilla snedtak då??

Hur lite funderingar på att byta till chackrutigt på golvet. Och svart toalock och nytt handfat. Varken kostsamt eller tungt men ändå nytt och kul. Nån som har nån bra idé så är det bara att dela med sig.

4 kommentarer:

Huset vid Kullbacken sa...

Det är otroligt kul få se så många bilder från ert hus och ännu roligare blir det att se förändringarna! Dina idéer är toppen och förhoppningsvis enkla att utföra. :) Golvet kanske går att måla i badrummet? Längtar till fler renoveringsrapporter!

Kram Anna

Alexandra sa...

Ska bli kul att följa renoveringen av ert hus.Har tänkt att se Avatar,å det är kul att höra att den är sevärd.Har bara hört positivt om den.Vi ska nog se alvin med våra barn i helgen också.
Kram Alexandra

Anonym sa...

Men det är ju fint rum! Byt golv, fixa skåp under fatet och kanske glasdörr (plexiglas?) istället för draperi? :)Fin stor spegel. Kanske fondvägg i svart någon av väggarna. Måla på kaklen för att fräscha upp.
Ditt hus verkar vara så enkelt att renovera, i alla fall för en med kärlek för funkisen som jag :) /malin

Ann sa...

huset vid kullbacken: när jag tittar på bilderna så tycker jag väl inte att det ser så kul ut.
men det är kul att se förvandlingen.
antingen målar jag golvet (svart) eller så väljer jag rutigt när mattläggaren ändå är här och gör badrum. vi får se vad han säger.

kram


alexandra: jag tycker oxå att det är kul att följa.;) är ju inte där själv och på dagarna. kommer 1/dag o ser hur det fortlöper o det är då jag tar kort.

AVATAR är verkligen en alldeles underbar film. man kan inte tycka annat.
Alvin & gänget är ju för barn o dom gillade den. Ärligt talat så somnade jag till en stund.;)

kram


Malin: min kära bloggvän! Tack för dina tips! Mina tankar har gått åt det hållet oxå.Måla på kaklet och ha svart fondvägg. Det där men glasskiva har jag inte tänkt på. Bra idé! Och snyggt! Tack för den.
Gillar oxå badrummet som det är. Maken är ju inte så förstjust i den här stilen men han får hänga i badrummet där nere. "Tur" att det kostar för mkt att renovera så detta badrum har ingen hög prio just nu.;)

kram o tack för dina gulliga, uppmuntrande ord. vi är supernöjda med vårt husköp!

kram o trevlig kväll!