2010-01-06

Good, old Ikea...

Förra veckan såg jag ett hemma-hos-besök (vet ej vilket program) och fick syn på en sån fin och cool duk på köksbordet. Enkelt och retro. Najs tänkte jag. Kände igen mönstret och lade det på vill-ha-minnet. Den dyker nog upp nånstans igen tänkte jag.

Nyss hittade jag tyget. Från Ikea såklart! Har sett tyget tidigare men inte tänkt så mkt på det. Men i rätt miljö var det superfint. Och kalas att meterpriset är 59 kr!Fia-Lena 59kr/m


Den här mattan har jag oxå sett och gillat. Men inte älskat. Men nu ser jag den överallt och den är fin. I alla miljöer. Både neutral men sticker ändå ut. Har letat efter matta länge nu. Vill inte ha dom där luddiga som har varit poppis länge. Den kändes inte helt rätt hemma hos oss.Denna kommer att passa oss, soffan och huset.Stockholm Rand 1495 kr.Skall strax på bio med barnen. Alvin och Gänget 2 blir det. Mysigt med bio när det är snöstorm ute.

Senare ikväll skall jag och maken gå på bio. Avatar blir det. Har velat se den länge nu. Vi får se om maken kan hålla sig vaken genom filmen dock. Han var lite sliten imorse när han åkte till nya huset.

Så bio 2 ggr för Ann idag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig om mattan. Den är lätt att passa in. :)

Tyget är med läckert alltså! :)
Det finns alltför mycket snyggt man skulle kunna tänka sig. :)

Kramilikram!
/Malin I&D

mamamekko sa...

Både tyget och mattan är superfina. Är dock rätt nöjd med vår grå ryamatta än så länge... Men det där tyget följer säkert med hem vid nästa IKEA besök ;) kram

Ann sa...

malin: Bara den utgår nu innan jag huttit köpa den! det har hänt förr!

Finns mkt snyggt så tur att en del saker man vill ha är billigt!


krammamamekko: Kul att inte ALLA vill ha mattan. Kände inte för det randiga här. För litet rum, men i nya huset kändes den helt rätt.

Tyget kan ev bli kuddfordral. Jag kan se det framför mig...

kram

Ida sa...

haha vad lustigt, vi har det tyget som duk! Vi panikköpte ett fult matbord på loppis och det tyget var det enda jag hade hemnma som var tillräckligt stort. Jag gillar det jättemycket! Och mattan ligger i vardagsrummet ;)