2010-01-07

Renoveringsdagbok dag 6...

Allt som skall rivas har rivits. Nu i dagarna har elektrikern varit här och dragit om all el och satt in jordfelsbrytare och annat som är bra och säkert i ett hus. Vi har valt många kontakter för att slippa ha långa sladdar överallt. HATAR sladdar!

Nu är det dags att bygga upp! Imorgon åker maken och snickaren iväg och köper golv och tak. Tidigare idag beställde vi tapeter till hela undervåningen. Det blir vita, släta och AVTORKNINGSBARA tapeter från InTrade. Visar när jag hämtat dom.
Här har vi rivit den gamla garderoben i hallen. Den var stor och otymplig med tre dörrar. Vi rev allt och skall ha skjutdörrsgarderober. Vill ha dörrar med spegel men undvika 80-talskänslan över det hela. Tips? Ideér?


Här fortsätter hallen in mot v-rummet. ( Direkt till vänster där man skymtar orangeblommiga tapeter är köket) Vi har rivit upp och tagit bort hela den väggen. Tidigare var det en vägg med en dörrkarm. Man kan ju undra varför man har haft en dörr in till v-rummet? Det känns större och ljusare kan jag säga!
Så här blev det när vi öppnade upp mellan v-rum och matsalsrum. Nu börjar det likna nåt va? Kökets planer tar jag en annan dag. Vi har ändrat våra planer lite, he he.

2 kommentarer:

Hallakulle bygger bo sa...

Ser ju strålande ut!!!
Har du en planlösning att visa upp?

Ann sa...

hallakulle: vi är nöjda att det har flytit på såpass bra.
har faktiskt tagit kort på planlösningen fårn foldern från husvisningen. tyvärr så krånglar kortminnet. skall försöka lösa.

kram kram