2009-11-22

Vårt hus på Hemnet...

Jag lovade att visa dom fina korten fotografen tog. Trots att det var grått och innan klockan 9 på morgonen så lyckades fotografen att få huset ljust.

Jag ser nu att det ser lite "tråkigt" ut men jag slutade inreda ganska tidigt för vi insåg att vi ville flytta och det var ingen idé att sätta upp gardinstänger och hänga upp tavlor. Det märks väl oxå att vi har valt neutrala ytskick för att nå en så stor målgrupp som möjligt.Håll nu tummarna för att det bara blir en visning för det är så jäkla tråkigt att städa undan så mkt. Se på barnens rum t ex. Så fint har det ALDRIG varit där. Ever!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint hem du har. Väntar spänt på att få iordning här hemma. Har nu renoverat i 4,5 år och det är säkert 6 månader kvar. PUH. Men då har vi ochså lyckats få 2 små under tiden. Men man märker att nu vill man göra om i de rummen man började i. Tur att vi har valt en vit o neutral bas i de senare rummen. Håller så mycket längre o vad glad man av att det är ljust när det är sådant tråkigt väder. // Karolin

martina sa...

Vad roligt att se bilderna på ert hus och vad fint det är,får ni inte känslan att usch vad trist att flytta nu när ni renoverat och gjort det så bra! Ert sovrum ser stort ooch spännande ut. Jag håller tummarna för er!

Tina // Peppar och Vanilj sa...

Naturligtvis tycker du själv att husbilderna ser lite tråkiga ut..du är ju lååångt borta i dina inredningstankar ju! Nytt hus, va kul!!! Ska bli kul att följa det, du har en härlig smak tyckar jag :)

K R A M // t i n a

Ann sa...

karolin: tack så mkt! men det kommer att bli ännu bättre när vi flyttar. lite svårt att få till allt man vill när det inte är så stort. men visst är det fräscht o det är ju oxå viktigt.
vit o neutral bas funkar alltid. det tröttnar man inte på.
det är onekligen lättare att renovera när barnen har blivit större. nu kan man ju lätt lämna bort dom eller låta dom vara med.
innan så var man tvungen att passa dom hela tiden.

lycka till med er renovering!

kram


martina: det är fint men det skall bli så kul att få göra en riktig renovering. nu har vi mest tänkt på att det skall passa andra som skall köpa.
nej- vi tycker inte att det är trist att flytta. det har aldrig varit tänkt att vi skall stanna här. lite trångt. men mysigt. men inte i längden.

kram o ha det fint!tina: ja- det är väl så. först tyckte jag att det var superfint för jag jämförde med mina tråkiga, gråa bilder. men ju mer jag tittar desto fler saker jag ogillar. men det är ok för vi skall ju flytta o vissa saker skall vi inte ta med oss. typ den fula byrån i hallen o barnens våningssäng.

men det blir nog bra med det hela.

kram o ha det fint!

Anonym sa...

Ser direkt efter fått läsa din blogg i två års tid ska du satsa på funkis-stilen - retro saker samlat på ett ställe. Billyhyllorna med färg i rätt ordning - det är så DU. Men scabby chic känns inte som du, den skänken som finns i hallen.. Jag känner inte dig så väl men kan tänka mig en bild av det nya huset- renodlad funkis - retro - stilrent - färgglada detaljer - trasmattor... Ska bli spännande!

Ann sa...

anonym: jag vet inte vem du är men jisses vad rätt du har om min smak!!!
stämmer på pricken på alla punkter.

Och ja- den där byrån är en svart fläck i min inredningshistoria. Den flyttar INTE med till nya huset! Vi hatar den allihop men den passade in så bra o vi behövde förvaring. Där ligger hår o sminkgrejer, scarfar o dagens post. Man vill ju inte köpa nytt när man inte skall bo där permanent. Men en ny skall inhandlas eller byggas.

Tack för dina tips o för att ha orkat hänga här så länge.;)

Alla bäckar små sa...

Va fint ni har det! Va spännande att se hur ni renoverar huset och hur det kommer att bli!!! Åhh, visst är det knappt så man kan hålla sig? :)

Ann sa...

alla bäckar små: tack så mkt.men det är inte riktigt "jag". vi har inte fixat till allt så mysigt. har ju bara bott här i 9 mån o har hela tiden tänkt flytta till större o försöka tjäna en hacka på detta hus. så håll tummarna att det blir bra budgivning för det är såååå många saker jag vill köpa o fixa till!

kram

Hallakulle bygger bo sa...

Så fint!!! Ser fräscht och fint ut. Håller alla tummar jag har för att det bara blir en visning med tokmånga intressenter och därefter en galen budgivning!

a-k sa...

Vad ni har kämpat och renoverat ert lilla radhus, kan inte tänka mig att det blir svårsålt med nytt fint kök och badrum. Tror nog som anonym att du är en retrotjej :-)