2009-10-21

Vet ni vad?


VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS!VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS! VI HAR KÖPT HUS!

Det var allt jag ville säga just nu. Återkommer med mer. Var så säker! Huset är från -51 och inte gjort ngt sen dess. Men det skall det bli ändring på from 1 januari!!!

9 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Nämen, vad skoj! Grattis :)

Caroline sa...

Vad kul för er! Då kommer du att ha mycket "material" till blogginläggg :) Grattis!

Erica sa...

åh så roligt!grattis!

Ann sa...

weronica: tusen tack! vi är superduperglada!!!


caroline: ÄNTLIGEN vann vi budgivningen. när vi inte brydde oss så mkt så vann vi. givetvis ville vi ha huset men vågade inte hoppas. nu skall det blir sååå kul att få upp allt. mkt har ju inte kommit upp sen vi kom hem från thailand heller.

tack och ha det bra!!!


erica: tusen tack! det är såååå kul o nu när vi hade gett upp så hände det. vågade inte säga ngt förrän allt var skrivet!

ha det bra!

Anonym sa...

GRATTIS Vännen!! Vad ROLIGT för er!!!! :) Blir nästan avis. ;)
Det kommer bli störtskönt att behålla stilen i huset. Jag är så svag för den stilen. :) Vad jag längtar tills jag får se vad ni hittar på i kåken. :)

Stor kram till dig!!
Kan tro att du smider stora planer nu. :) Idén till gosserummet blir ju KALAS!!

/Malin I&D

Mrs. b sa...

Så roligt - stort grattis!!!
Åh, då har ni massa roliga planer framför er om ni ska ändra lite i huset - ska bli kul att läsa mer! :-)

Ann sa...

malin: åh tusen tack!! du vet nog vid det här laget hur jag har längtat efter större. vi har trivts här men det har varit TRÅNGT och temporärt. Inga gardiner eller tavlor är uppe. Ville ha det så för nya ägarna.

Åh- det skall bli så skönt att få bo på "rikgigt" igen. Hoppas bara att försäljningen av detta hus går bra så man får in lite pengar till renoveringen.

kram o återigen tack!mrs b: tusen tack! visst skall det bli kul? roligt att fler än jag tycker det. nu skall det bara rulla in lite pengar av försäljningen av detta radhus. det var ju det som var meningen lite med huset. renovera o tjäna en liten hacka.

men i vilket fall som helst så skall det bli superkul!

kram

a-k sa...

GRATTIS! GRATTIS GRATTIS!! :-)
Vad jag jag blir för er skull!

Ann sa...

a-k: tack! tack! och åter tack! visst är det superkul?!

kram