2009-10-22

Planera, packa, städa...


Down town Helsingborg


Idag har varit en hektiskt dag. Vi (jag och maken) skall åka bort på en långhelg tillsammans. Utan barn. Inte så långt bort utan det blir en liten tripp ned till Helsingborg med besök i Köpenhamn inplanerat. Sovmorgon, hotellfrukost och samtal utan att avbrytas är målet med helgen. Och en massa LÖÖÖÖÖVE!;)

Mycket att tänka på och planera nu när svärmor skall ha hand om barnen här hemma hos oss. Måste ju även städa och ta fram barnens kläder och div. liknande så att allt flyter på. Mitt i allt detta var det även öppet hus på barnens skola i em. Så en sväng dit med rundtur och fika.

Inte nog med det så var det en möjlig spekulant som skulle komma och kolla på vårt hus. Så städa, städa och åka till tippen. Puuuhhh. Nu kom han inte idag, utan återkommer på måndag. Men städa skulle jag ju ändå för svärmors skull.

Vi kommer att vara borta till söndag och bara ta dagen som den kommer. Kanske blir det besök på både Ikea och Bauhaus på vägen. Eller till Ilva. Där har vi aldrig varit. Det är ju mkt att planera och det är lika bra att börja kika lite.

Nej- nu skall vi äta och bada barn.

Trevlig helg på er så länge och tack för alla gratulationer till vårt husköp!



P.S Vad finns att göra i/runt Helsingborg???




2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som jag har glömt att svara dig om något. Hm....

Du, ugnen och micron DÅTID, visst passar dem i ett retrokök, tycker jag. :)

Du, jag är avis på ert retrokök!!!! :)

NU måste jag hoppa i säng!

Ska upp halvsex. Snnnarrrk! :)

Kraaaaam

Malin I&D

Ann sa...

malin: vi var faktiskt en snabbtur på Ikea i helgen. vi kom fram till att vi kommer att köra ganska basic och enkelt. man ser så avancerade spis/ugnar men man använder inte alla funktioner ändå. så ngt tidlös, enkelt o stilrent gäller.

jag gillar ju oxå funkiskök men det är för tok för obekvämt att jobba i ett sånt kök. så tyvärr ryker köket. det är ju så mkt lättar med självstängande lådor o hög diskbänk. utseendemässigt så vinner dom gamla köken med sin charm.

ha det bra trots tidig uppgång!

kram