2009-10-27

Tillbaka till verkligheten...

Nu är man tillbaks i verkligheten och vardagen igen efter en väldigt skön och lugn helg. Det har varit mkt god mat och massor av sömn. I söndags slog jag nytt sovrekord (efter att ha fått barnen självklart)! Vaknade 10.30 !!! När sov jag så länge senast? Tur att det var "vintertidssöndagen" annars hade vi missat frukostbuffén.


En liten dagstur till Köpenhamn hann vi med oxå. Och jag köpte INGENTING!! När hände det senast jag var ute på shoppingtur??? Men det var liksom ingen idé att handla när samma varor i Sverigen kostar mkt mindre. Men titta är ju gratis iaf.


Nu är det fullt upp med planering av nya huset. Vi har varit på Ikea och diverse byggvaruhus och kollat in utbudet. Peppar, peppar men jag och maken verkar vara ganska överrens. Är det dom 10 åren som har skapat detta måntro? Kommer det att sluta med att vi avslutar varandras meningar om ytterligare 10 år?

Är det möjligt att vi denna gång skall välja kakel/kök/golv utan att krisa eller "ge med sig"?




Jag träffade Ben 10 i Köpenhamn. Vi tog kortet för att lura barnen, men dom gick inte på det. Dom tyckte snarare att vi var världens töntigaste föräldrar som tog ett (dåligt) fejkkort.


9 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

hahaha. Helt otroligt att ni är överens, själv måste jag jobba länge på en sak innan vi kanske (och då menar jag verkligen kanske) väljer det. Får knappt ha vitt på väggarna, FÖR vitt enligt honom, vill helst ha en brytning i den vita färgen.

Huset vid Kullbacken sa...

Lyckost er som bor så pass nära Köpenhamn! Dit vill jag åka snart! Ni håller inte tillbaka när det gäller äktenskaptid, en middag låter ynkligt i jämförelse... ;) Sköt om dig!

Kram Anna

yvonne sa...

Grattis till husköpet, hoppas man får följa er renovering ser verkligen fram mot detta. Vad har ni tänkt er för kök. /yvonne

Caroline sa...

Vad kul med Köpenhamnsbesök, det var verkligen länge sen jag var där, trots att jag kör förbi bron varje dag nästan!

Ja, det är ett intressant projekt ni har framför er med många beslut. Roliga beslut!

Ann sa...

alla bäckar små: vi har inte alltid varit överrens skall jag säga. så oeniga att jag inte har velat renovera. men vi har ju renoverat hela radhuset nu i början av året o då tog vi alla beslut o samsades. många av dom besluten står kvar. det är nog därför vi är så eniga.
vitt är så mkt bättre. säg det till din man. bryter du av färgen får du en "nikotinfärgad" vit nyans. mitt tips till dig.;)
vitt är så mkt fräschare än att blanda in beige. jag lovar!

kram o lycka till med den övertalningen!


huset vid kullbacken: köpenhamn är en jättemysig liten stad av glada danskar som sjunger, dricker o röker. det är sant! sån skillnad mot sverige alltså. här är man inte så avslappnad inför att bara släppa loss. man kan inte tro att danmark ligger så nära.
och ja- vi tar vara på egentid. men det är för att våra föräldrar vill vara med barnen. och det skall dom väl få? lyckat för alla parter.
men en kväll ute är inte heller fel. det kan aldrig bli för lite.

kram


yvonne: tack du! vi har inte bestämt oss till 100% men det blir vitt, rostfritt och enkelt. ikea och lite som vi har nu. jag tycker det passar husets stil o är inte mkt för svindyra kök. den kostnaden motsvara inte det jag gör i köket liksom. man kan få fint ändå.
kul att du tittade in, o välkommen tillbaks!



caroline: jag förstår vad du menar. vi har inte ens varit på liseberg iår trots att vi är i göteborg titt som tätt. aktiviter när glöms lätt bort.
visst har vi angenäma "problem" va? mkt skall bli som här. vi gillade vår lösning o stil o kör nog på ung samma i huset.

kram

a-k sa...

Och om 20 år så blir det samma jackor och mössor samt att ni kallar varandra mamma och pappa ;-)

Skämt å sido, härligt med ett Köpenhamnsbesök. Det var ett par år sedan för egen del.

Ann sa...

a-k: ha ha- gud vad kul det vore! den dagen vi har likadana kläder så hoppas jag att ngn säger till oss på skarpen! för det skulle inte vara så snyggt för vi är lite som Helan o Halvan i storlek. Och färg.;)
Men man skull ju aldrig säga aldrig som är mitt motto!;)

ha det!

Lillan sa...

Ha,ha, ni är ju helknäppa!

Ann sa...

lillan: ja visst är vi!;)
eller bara pinsamma?;)

kram