2009-09-29

Kosta Boda Art Hotell...

Jag och maken maken planerar en weekendresa. Vi skall försöka komma iväg och umgås på tu man hand. Inget lyx eller långt bort. Krävs för mycket planering med barn. Bara komma bort hemifrån.

Få sovmorgon och frukostbuffé. Slippa plocka in i diskmaskinen eller bädda sängen. Slippa höra bråk om vem som började. Tänk att ta ett bad och läsa en tidning. I lugn och ro. Och gå upp och äta middag. Som är färdiglagad.

Det är tanken med resan. Då spelar inte plats någon roll.

Ett ställe jag definitivt vill till är Kosta Boda Art Hotell. Men det känns som om det mest är jag som skulle få ut "maximalt" av vistelsen där. Man skall nog inte åka med en som tycker att det är tråkigt med inredning. Så jag kollar vidare på andra weekend destinationer.

Bilder från Kosta Boda Art Hotell.

4 kommentarer:

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Dit skulle jag också vilja åka, men som sagt, man får kanske tänka lite på sambon också ;) Jag kan tipsa dig om Yasuragi utanför Stockholm. Det är ett japanskt spa som är hur fint och avslappnande som helst. Ha det fint! Kram Emmy

m a r i a k o d e n sa...

Åh, jag åker nästan vart som helt...är så desperat så värsta sunkstället lockar mig!! =O

Nu har jag en ny bra låt hos mig....du måste lyssna på den!
=)

Hur går det med husletandet? Ska jag hjälpa er!?? Älskar att komma in Hemnet så vill du ha hjälp så finns jag här! Nåt ska vi väl ändå hitta!

Hoppas ni har det bra...själv blev jag barnfri då de for till kompisar! Halleluja!!

Nu blire att ta hand om disken!
Ha det bra å så hörs vi...

Kram!!

Ps. Fixa nu facebook!!!!

Huset vid Kullbacken sa...

Ett bra sätt att vårda sitt äktenskap på - ta in någonstans och njuta av allt du räknade upp! :) Bra att du påminde mig, det var säkert fyra år sedan det hände sist... Sköt om dig! Kram

Ann sa...

furnish: visst ser det fint ut? och man kan få testa på glasblåsning oxå. och se bruno mattsons hus?? hur spännade som helst. men inte för min man dock.;)

tack för tipset om yasuragi!

kram


mariakoden: vi är inte heller så kräsna. det är några alternativ vi har på gång. bara vi får komma bort så spelar inte hotellrummet så stor roll.

vi tittar på hus. men vi får se hur hur budgivningen går.
det är skönt nu när barnen är lite större o är med sina kompisar.
bara det känns ju som semester emellanåt.

kram o vi får se om jag dyker upp på FB nån gång!!!!!huset vid kullbacken: man är så dålig på sånt här. men nu j-a skall det bli av. nu är det nämligen inte så dyrt att ta in på hotell. om du inte följer en storstad alltså. höst är ju inte högsäsong precis. då får man passa på att sova borta.
hemma blir det bara att jag grejar o städar.

ha det bra själv!!

kram