2009-09-28

Helgtrötta barn...

Har lagt barnen tidigt idag. Jisses så trötta mina killar var idag! Dom var inga glada och roliga barn idag.

Redan imorse anade jag att det skulle bli grinigt. Och det stämde. Det har mest varit gråt, missuppfattningar och orättvisor. Givetvis var jag roten till allt ont. Men det brukar ordna upp sig bra om dom bara får sova ikapp sig. Så imorgon är dom som små änglar igen. Eller inte...;)

Hittade förresten den där fina klocka jag tänkte skulle passa fint till barnens rum.Multifärgad klocka från Åhlens för 149 kr.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Klockan var fin men jag tror att man skall ha en klocka med fina stora siffror på för barnen att öva på.
Puss Maken

Ann sa...

maken: ooops- det tänkte jag inte på. men dom får väl ha 2 klockor?
du vet att jag älskar snygga klockor så man kan inte ha för många.

kram på dig sötis!

Mari sa...

Känner igen det där sen mina var små;-)

Den klockan har jag i helsvart i köket och jag ska bara tala om att den låter nåt enormt....ville bara varna dej. Hör den fortfarande in till sovrummet vissa kvällar.
Fast de är riktigt coola till det priset.

Ha en bra dag och hoppas ni hittar nåt mysigt ställe att få vuxentid på.

Kramiz!!

Ann sa...

mari: ha ha- har du glömt att när man har småbarn så låter dom så mkt så lite tickande stör ingen. om dom sover som stockar efter att ha lekt vilda lekar.

själv är jag immun mot ljud. kom ihåg att vi hade en stor brummande AC ovanför sänggaveln i Thailand under 1 år!!! OMG när den växlade lägen o blåste o hade sig! det du- det var störande.
nu har jag o maken kontor/sovrum. han är nattmänniska o spelar poker halva natten. jag är inte så känslig längre som du hör.;)

kram o ta hand om dig!!!