2009-07-25

Havet och internetlös...

I måndags beklagade jag mig för att jag inte ens hade varit vid havet i sommar. 10 minuter senare ringer våra vänner och frågar om vi ville följa med dom till deras sommarhus. Vid havet! Snacka om att bli bönhörd va?


två timmar packade vi och drog iväg mot västkusten. Jag tyckte att vi hade varit superduktiga som hade packat och städat undan på så kort tid.

Väl på kvällen upptäckte jag dock att jag att jag glömt min necessär, linser, glasögon och annat livsviktigt. Tur då att vi semestrade med värsta beautyjunkien så det fanns massor av smink och annat jox att tillgå.

Vi hade det supertrevligt. Utan tv och internet. Kortspel, grillning, flyga drake, kubb och fånga krabbor gällde. Barnen ville aldrig åka hem. Jag som trodde dom skulle bli rastlösa utan tv, dator eller Playstation.

Tyvärr så har vi inte internet här hemma heller! Det är något som är fel och därför kan jag inte blogga och uppdatera mig så mkt.


Krabbjakt pågår för barnen och mamman njuter av en bok med nymålade naglar.


Åhh- krabbor! Stolta barnen visar upp sin jaktlycka!

Jag blev så ompysslad och fick olika frirsyrer varje dag av min smink/hårtokiga vän. Fin inbakad fläta som praktiskt strandfrisyr.


Det enda som jag handlade var en vinterjacka till äldste sonen (här är yngste sonen som poserar dock). Äntligen har jag handlat vinterjacka innan allt är slut!
4 kommentarer:

a-k sa...

Vad härligt att bli bönhörd på det där sättet :-)

Ann sa...

a-k: ja eller hur?
Göteborgs skärgård är ju aldrig fel på sommaren.

kram

Mari sa...

Va härligt att bli "bönhörd" och det brukar bli så mycket trevligare när inte saker är inplanderade. Söting i vinterskrud men det kan behövas vissa kvällar;-)

Gott att bli ompysslad....skulle jag behöva nu. Känner mej lite sisådär lagom kul.

Kram och ha det så gott!!

Ann sa...

mari: vi hade det underbart. men så är det ju oftast: spontana utflykter är roligast.

jag känner mig oxå sisådär. rastlös och uttråkad. hoppas dock att du känner dig bättre.

kram kram