2009-07-29

Målning och annat småpyssel...

Internetlös och dåligt väder. Inte roligaste kombinationen precis. Har lånat svärmors mobila bredband men det går långsamt. Får surfa utan bilder för att hålla hastiheten uppe och exakt hur kul är det att surfa och kolla inredning utan bilder??

Men inget ont som inte för ngt gott med sig. Vi gör annat och avslutar idel småfix här hemma. Man får onekligen mkt tid över när man inte sitter vid datorn!

Altanen är nu klar och även bordet och bänkarna maken snickrat till mig. Nu har vi målat en första omgång och jag är redan supernöjd.


Omålad och lite tråkig.


Vitmålad en omgång. Genast lite finare.Ena sidan av altanen. Här skall långbordet och bänkarna stå när dom är färdigmålade.


Nu är jag så trött på regn och blåst varje dag. Inte konstigt att vi drog till Thailand förra året. Helt klart längtar man bort och ut igen...

8 kommentarer:

Mari sa...

Va fint det blir och tur det är lite upphåll mellan varven, idag är en fin sommardag fast lite blåsigt men så underbart varmt.

Snyggt det blir på altanen och dina underbara stolar, vill ha när jag oxå får altan, håller utkik på Blocket lite så där i fall om att.
Dunderpraktiskt med bänkar och sånt bord, sittvänligt och många får plats. Kan förstå att mannen din har jobb-ångest efter så lång ledighet. Resorna är dyra nu, grannen är iväg och de gav 8500/st för två veckor på Mallis och det var visst kanonerbjudande + någon kompensationspeng...hemska pengar.

Har oxå ett mobil bredband som ett komplement, tänkte bara ha det men tycker det går för sakt ännu, blir väl bättre med åren och teknikens utveckling.

a-k sa...

Det blir ju hur snyggt som helst! och dom vita spaghettisarna passar ju perfekt till ditt blocketfynd och det hemsnickrade. Det där med upphöjda bänkar av samma trä som golvet vilken hit! Vem längtar inte till Thailand den här sommaren:-)fast det ska visst bli ganska fint väder imorgon. Jag får nog göra ett inlägg om hur resan från skogen till Eriksberg igentligen gick till.

Lillan sa...

skitsnyggt!

Anonym sa...

Vad DUKTIG din gubbe är!!!! :) Så SNYGGT!!! Har med önskat mig så fina sittbänkar. Men här kan jag nog glömma att det blir av....

Hoppas du mår bra? Själv har jag väl mått bättre. Men jag börjar bli van vid denna ständiga motvind! :S

Stor kram till dig

Malin /I&D

Anna sa...

Vilken fin altan ni har! Själva sitter vi än så länge bara på gräset och vickar med trädgårdsstolarna... Min man skjuter upp mina projekt år efter år! Nu hoppas jag på att plattor blir lagda i år i alla fall. :) Hur går det med ert husletande? Kram Anna

Ann sa...

mari: skönt med lite värme nu. bra när man målar så att färgen torkar fort. fortfarande internetlösa och nu är vi riktigt förbannade på tele2! dom lovar o lovar men inget händer.
möblerna kommer att bli kanon och som du säger så får så många plats. hatar nämligen att dra fram en massa stolar o krångla. nu får alla plats. om man vill.

ha det fint o njut av värmen. det gör jag!!

kram kram!!!


a-k: tack så mkt! jag hoppas hitta fler sittstolar så att samlingen blir komplett. dom passar ju så bra ihop alla. men tills dess funkar bänkarna fint!
absolut så måste du berätta om er flytt. det låter verkligen spännade att ta ett sånt beslut.

kram


lillan: visst är han duktig min make?? vem kunde tro det i början?
det kommer att bli superfint på baksidan när bordet o bänkarna flyttas dit.
kom gärna o provsitt!

kram kram


malin: han är superduktig min make!! jag ritar eller visar bilder o vipps så fixar han ihop det. trots att han är it-kille. jag förvånas varje gång över hur händig han är utan utbildning!
söt är han ju oxå.;)

kram kram o jag håller tummarna för att du får en fin altan du oxå!!


anna: det blir superbra på baksidan. inte så stort visserligen men bra blev det.
vi letar hus o går på visning. men jag är kräsen. bra pris o lite personlighet vill vi ha på huset. o nära skolan. så det blir inte så många objekt som kvalar in. är lite frustrerande faktiskt.
men vi grejar o får det fint så att vi inte misstrivs.

kram o hoppas plattorna kommer på plats!!

Mari sa...

Attans va galet trist att vara utan internet, klart ni inte ska betala nåt, på dom bara.
Är hemma mellan två arbetspass, känns lagom kul att ge sej iväg igen när vädret är underbart men vad ska man göra....

Ha det så härligt och kramen på dej!

Mrs. b sa...

Internetlös - låter jobbigt! Man blir ju verkligen van vid att alltid kunna vara uppkopplad.
Men som du säger, skulle man inte sitta vid datorn skulle man förmdoligen få mer gjort :-)

Fint bord ni snickrat! Kommer passa snyggt där på altanen.