2009-07-17

Biobesök och värsta fyndet...

Denna vecka har vi varit på bio två ggr. Första besöket var ihop med barnen i Göteborg och då blev det ju självklart nya Ice Age i 3-D versionen. Kul och mysigt att gå på bio med barnen. Men 3-D effekten var inte så värst imponerande. Så för er som inte bor i en storstad så funkar det minst lika bra med den "vanliga" versionen.


Igår var barnen utlånade så jag och maken tog tillfället i akt och gick på "vuxenbio". He he... det lät det va?

Vi såg på Baksmällan och den var faktiskt hur kul som helst!!!! Vi fick ta den film som gick här i stan och hade inga som helst förväntningar. Kanske därför den var så kul?

Men veckans bästa var ändå mitt fynd jag gjorde igår. Var på Vinden (kyrkans försäljningställe) och såg en uppsättning vita Swedish Grace koppar. Det stod inget pris på dom och jag frågade tjejen i kassan och hon svarade: står det inget pris på så kostar dom 5 kr/st! OK- svarade jag snabbt, då tar jag allihop!!!
Nypris: 199 kr/st. Anns fyndpris: 5 kr/st. Det ni, det kallar jag värsta fyndet!

13 kommentarer:

Mari sa...

Bio två ggr det var det värsta, har varit på bio 1 gång på 10 år tror jag....

Härligt att få en egenkväll och göra vuxensaker;-)det behövs minsann som småbarnsförälder.

Oj! Vilket fynd du gjorde, det är det som är bra med såna försäljningsställen att de inte vet vad det kostar nytt, fast vissa har tyvärr stenkoll och är dyrare än eller nästan lika dyrt som t.ex IKEA då morrar jag när jag ser IKEA saker som det bara skiljer 20 kr på. Då talar jag om det i affären och säger att jag hellre köper nytt än begagnat. Sån är jag....

Kopparna är jätteläckra enkla men ändå nåt visst med dem...får se om jag kan lyckas göra värsta fynd et idag.

Ha en bra dag och kramizar!

Anonym sa...

TACK söta, fina Ann för din peppkommentar hos mig. Jag blev jätteglad och det var en tröst för mig. :) Skönt att veta att andra förstår. Hoppas det löser sig lika bra för oss som det har gjort för er. Lyckost dig som får bestämma det mesta med inredningen.:) Det underlättar ju så mycket!!

Hoppas du har en trevlig kväll! Själv håller jag på att göra en test till tavlan jag ska måla men det känns sådär. :S

Hörs tjejen! Må allra bäst!

Stor kram på dig! /Malin

a-k sa...

Ja det var verkligen ett fynd!

Jag tänkte höra med dig som bor i Alingsås, är Göstas Koffert värt ett besök? http://www.gostaskoffert.se/

Ann sa...

mari: oj då så sällan! vi som går på bio titt som tätt. ett skönt och enklet sätt att komma hemifrån. fixa barnvakt o bara gå ut o käka o se på film. fast vi gick på bio mkt innan barnen oxå...
vi gillar filmer helt enkelt.

jag brukar inte fynda så mkt heller på såna ställen längre. dom vet att ta betalt. därför "roffande" jag åt mig kopparna. hade det inte varit en sommarjobbaren så hade kopparna kostat lika mkt som nya.

ha en skön vecka!
kram!


malin: du skall se att det ordnar sig till slut. och ja- det är skönt att få slutordet när det gäller inreding. men jag tycker ju att det är så mkt viktigare än maken. det är ju mitt sätt att uttrycka mig. när det gäller bil så bryr jag mig nada bara den funkar. så vi har olika områden. (inte för att maken bryr sig om bilen heller) he he... vi har lärt oss att samsas helt enkelt.

kram på dig!!


a-k: ja visst är det värsta kapet? så söta o tidlösa. har gillat dom länge o till det priset.

ang. göstas koffert så har jag inte varit där ännu. gick faktiskt förbi där förra veckan o undrade hur jag kunde ha missat stället. det var ju stängt men jag skall absolut dit. det var inte så mkt i skylten för det var en källarlokal så man såg inte så mkt. kan rapportera sen när jag varit där.

kram o trevlig dag!

Huset vid Kullbacken sa...

Men hej Ann!! Jag har missat att du fortsatt att blogga - Totalt! :) Grymt bra fynd du gjort, det verkar vara din specialitet. Önskar jag också hade den förmågan.

Jag hoppas din sommar är bra trots att ert perfekta hus inte gick att köpa. Jag är ledsen för det! Sköt om dig! Kram Anna

Ann sa...

huset vid kullbacken:japp- jag är tillbaks och japp- jag fyndar rejält. men jag hänger ofta där så för just sånt här. jag köper inte om det kostar mkt. oftast handlar man ju inte för att man behöver utan för att det är fynd.

ha det så bra!!

Mamamekko / Vit design sa...

wow vilket fynd! superfina koppar verkligen. Vd mysigt det lät med bio x 2. kram kram

Ann sa...

mamamekko: kopparna är fina och tidlösa. perfekt att kombinera ihop med allt här hemma. och äkta är dom oxå. min pappa trodde helt säkert att det var kopia.;)

ha det fint!

kram

Mrs. b sa...

Vilka tokfynd! 5kr/styck, helt otroligt!
Bio minns jag inte ens när jag var på senast... :-)

Ann sa...

mrs b: sjukt bra fynd eller hur? jag är så glad att jag rotade runt.

vi har varit på bio en gång till sen jag skrev sist. det finns inte så mkt att göra på kvällarna här. det är ju så mysigt oxå.

kram

Erica sa...

men vilket fynd!!! blir lite avis!! :-)

Ann sa...

erica: jag är så nöjd och glad över dom!
tidlösa och passar ihop med min övriga servis.

Ann sa...

erica: jag är så nöjd och glad över dom!
tidlösa och passar ihop med min övriga servis.