2009-01-22

Strulig uppkoppling...

Var i huset för några dagar sedan och fotade lite nytt som kommit upp. Tyvärr så är det struligt som attan med det mobila bredbandet. Vet inte vad felet är och jag kan inte fixa till felet själv heller. Får vänta tills maken kommit hem och då tar han över uppkopplingen.

Gaah- jag är så beroende av teknik och "måste" ha snabb uppkoppling och trådlös nätverk!!! Allt annat känns som stenåldern nu ju.


Nya bilder på bygget. Jag kunde inte bestämma mig för vilken snygg tapet jag ville ha. Finns alldeles för stor utbud nu för tiden. Körde på liggande panel som skall vitmålas. Ville ha vitt men det blir ju lite mer "karaktär" i rummet än vita tapeter bara.


Det blir liggande panel på motsatta sidan och lite ned i trappan. Blir nog snyggt när det målas sen.



Dukige maken i köket grejar ju i köket. Han satte upp mina mosaikplattor häromdagen. Så snyggt och jag är så nöjd! Det var första gången han gjorde det så jag var lite nervös för resultatet. Hade tänkt spraymåla kontakterna men det finns ingen tid till sånt så det fick blir köpta svarta. Kul att ta en annan färg och bryta av. Tycker iaf jag...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt!! Måste säga att det är bättre att köpa nya än att spraya för jag har märkt att efter ett tag släpper gärna färgen, inte av smala kontaker utan av den tjocka som är typ på dammsugaren annars funkar det bra. Jag sprayar utomhus oftast i en låda och sen bär jag in det omg. Går inte spraya inomhus för då får man storstäda är jag vis av.....fast tur det var vitt och inte svart den gången.

Har köpte en ny väggkontakt och det är den i köket som jag använder jämt, den klarade inte påfrestningarna men såna du sällan drar in och ut i är helt ok likaså lysknappar funkar perfekt.

Snyggt med mosaik, skulle gärna byta med dej.

Inflyttningen närmare sej antar jag....
Nu har jag målat klart allt utan bakom tv:n för där blir nog tapet av nåt slag. Har ingen bil idag så det får vänta tills på tisdag när jag är ledig nästa gång.

Kram och ha det så gott!!

martina sa...

Fast ni är mitt i renoveringen ser jag hur snyggt det kommer bli. Jag håller med om att det är svårt att välja tapet då det finns mängder snygga, dock gillar ej sambon tapeter så mkt så då får han nöja sig med att ha allt vit målat istället! Det blir snyggt med liggande panel!
Köket ser jättebra ut!

Vi har valt svarta uttag i badrummet, just för att bryta av lite mot allt det vita... och vårt jäkla badrum är inte färdigt än, saker som måste beställas för att kunna fortsätta... grrr...

Anonym sa...

Hej, jag skulle vilja ställa dig ett par frågor, kan du mejla mig, jag hittar ingen mejl till dig?
birgitta.wiik@kuriren.com

Anonym sa...

Jäklar vad fint det blir! Perfekt med panelen på övervåningen tycker jag. Men jobbigt med tekniken som strular. Vad ska ni ha för lösning när ni flyttat in? Eller ska ni ha mobilt bredband hela tiden? Är osäker på om du nämnt det innan.

Här i huset har vi LAN från Telia. Telefon, bredband och TV för 220:-/månad, men helt fritt dom två första åren. HSB står för detta eftersom det stått fel i avtalet och det är ju inte vi ledsna för.

Hoppas allt är bra annars Ann.

Anonym sa...

Åh så fint det har blivit. Och finare kommer det att bli. :)

Ha det bäst! Kram Malin

Inspiration&design

"M" sa...

Attans va fint det blir Ann! Köket ser ju kalas ut och sovrummet blir även det kanonfint, kul! Jag håller med dig ang, panelen, det blir en helt annan karaktär i rummet och vill man inte ha style a la Lexington så kan man tona ner det oxå och göra det mer stilrent eller romantiskt. Trevlig helg!
Kram

Silvia sa...

Hej Ann, nu får du kolla min blogg lite på Land & House, och längta tillbaka.
Kanske är du för busy med huset och familjen för att ha hunnit längta till Thailand igen.
Lycka till med renoveringen och hoppas ni får "husfrid" snart.

Ann sa...

mari: aha- det var så alltså: att man måste spraymåla utomhus. skönt att jag inte slet med att spraymåla kontakterna om det ändå inte håller så länge.

jag är väldigt nöjd med mosaiken. är väldigt nöjd att jag "lät" maken välja den mörkare fogfärgen.

nu får du lite vila innan du fortsätter på tisdag. fast du gör väl annat än vila antar jag;)

kram o ha en härlig helg!!



martina: japp- det blir nog kanonbra. fast nu bryr jag mig inte så mkt, bara jag får flytta in.
det där med tapet är svårt.
antingen är det för många att välja mellan, eller så är det för dyrt. sen skall man enas. det brukar ju sluta med att det blir vitt.
tur att vi båda gillar det.;)

kram o mysig helg på dig!


anonym/birgitta: jag har mailat dig!



ak-tack snälla du. det har varit så mkt som skulle bestämmas fort. men det känns som det är vår stil o är "sammanhängande" stil. det är ju sånt man måste tänka på när man bor i ett litet hus.

vi har ngt abonnemang som maken fixat. vet ej vad men det var nog bra. det är bara nu som det strular.

kramen på dig o ha en trevlig helg!!!



malin: tack! nu vill jag verkligen in o möblera. vill se hur och om saker o ting passar ihop.
sen vill jag pyssla lite. man blir ju sugen när man sett så mkt fint hos dig!!

många kramar på dig!!



m: ja- det blir bra med panelen.
sen kan man ju välja att styla det Lexingtonstil eller bara enkelt o vitt.
det blir nog bra med det hela!

kram o må väl!!


silvia: åh vad kul att höra av dig.
ni njuter väl av solen o värmen där. såg bilden på er lillkille o visst längtar man "hem".

ha det så bra där i phuket o ta vara på er tid där!!

kram

Anonym sa...

Gomorron på dig! Usch, inser vilken dålig bloggvän jag är....du har ju lagt in en massa nya inlägg som jag missat! Men alltså, så fint ni får det! Liggande panel kommer att bli sååå bra!!!!
Jag har åxå trott att man måste ha sladd när man ska lägga in bilder på bloggen.....tills för i höstas, oj så smidigare det är med USB-eller vad det nu heter-minne å minneskort!!!!

Nu ropas det här...ska gu ungarna frulle å sen ska de ha stjuts till slalombacken! Jag o mannen å lillen ska kolla på soffor å strosa på stan!

Ha det bra å visa en massa bilder som jag får dreggla över.....jag gillar din stil men det vet du säkert vid det här laget!!

=)

Ha en bra helg så hörs vi senare!!

KRAMELIKRAM!!

Anonym sa...

Ann; Tack tjejen!! :) Ja visst är kannan najsig? Gillar med färgen och nu när jag har snöat in på orange så passade det fint. :) Trevlig Lördag!

Kram Malin Inspiration&design

Anonym sa...

Vad snyggt det blir! Gillar den liggande panelen!

Anonym sa...

Vad fint det blir! Och liggande panel kommer ju bli så snyggt! Det ska bli så kul att se allt när det är helt färdigt. Kan tänka mig att ni längtar... :-)

Ann sa...

mariakoden: nej du är bara mänsklig o har fullt upp.
som sagt så är det med nöd o näppe jag hinner blogga o hälsa på oss andra. men det är ju så kul!
iaf emellanåt o när man inte har dåligt samvete!;)

kram på dig!!!!




malin: orange är en cool färg. men jag är inne i en rosa/cerise period. ihop med orange.

kram


hallakulle: tack så mkt!
ha det!




mrs b: tack! jag gillar panelen mest nästan.
jag längtar otroligt mkt! vill bara in i huset o göra iordning!

kram