2009-01-25

Seg söndag...


Är lite seg idag. Vi var ute och käkade i Göteborg igår för att sedan gå på bio. Tyvärr hade några till tänkt tanken och det var fullt överallt. Det fick bli endast god mat. Och goda viner, he he.

Nu slappar jag i soffan och läser nya Hus & hem som handlar om ordning och reda. Mitt favvisämne inom inredning just nu. Blev supersugen på att köpa bokhylla med glasdörrar. Hade inte tänkt att ha framme så många böcker pga platsbrist men ser nu hur snyggt det är. OCH praktiskt. Vi får visserligen inte plats med så många bokhyllor men en hylla skall vi kunna klämma in. Vill inte ha alltför många möbler så det känns övermöblerat. Övermöblering och småprylar överallt ger mig nippran.

Dessutom inser jag att jag måste övertala maken att färgkoordinera våra böcker. (Försöka kan jag ju alltid göra)

Måste tipsa om min nya mysplyschhoodie. Hur skön och rosa som helst från Gina T:s rea.

6 kommentarer:

a-k sa...

Christer tyckte det var "idiotiskt" att färgkordinera våra böcker, men när vi väl satte igång så visade det sig att han verkligen hade sinne för det.

MAri sa...

Tur att ni fick lite god mat och vin iaf och en trevlig kväll trots allt.

Jag äger nog två böcker fast jag köper böcker ibland sen säljer jag dem eller ger bort dem. Blir mest bokläsning på sommaren här.

Härlig Hoods, det får mej att tänka på att behöver en kofta eller nåt sånt.....i någon härlig färg. Har en rosa favorit från Gina men någon mer går det nog åt, var inne häromdagen och hittade en snyggis.

Vakande tidigare än tidigast idag...fast soffan var rätt mysig redan vid 22-tiden igår, arbete idag igen men slutar vid 13, då ska jag titta på tapeter.

Ha en bra dag och nu är väl flytten riktigt nära va?

Kram!

Mie letar guldkanter sa...

Ja färgkoordinering gör verkligen skillnad. Jag tröttnade på alla röriga böcker o plockade undan dem som vi inte använder så nu har vi bara en väldigt liiiiten hylla med de vi använder kvar:)
Jättekul att se vad som händer med ert hus o jag önskar lycka till!

martina sa...

Min sambo hade gått med på att färgkoordinera våra böcker men dock inte gått med på att köpa en bokhylla med glasdörrar, men jag håller med dig det är hur snyggt som helst. Han är mer inne på stringhyllor, och det duger bra det med =)

Anonym sa...

åh skulle med vilja ha en sån hoodie!!! Behöver en ny och har kikat efter en, synd att jag inte har Gina i närheten. :(

kul med färgkordinerade böcker!!! :)I lajk!


Kram på dig!!

/Malin Inspirationodesign

Ann sa...

a-k: män förvånar oss ständigt;)
man vet inte förrän man har försökt. min man älskar böcker o kan säkert ställa upp. när han hinner är ju en annan fråga.;9

må väl!


mari: kvällen var fin o maten supergod.

jag läser bara typ engelska deckare eller chiclit och kan ge bort böckerna så fort jag läst dom. maken sparar o läser om. men det beror på att han läser så fort.

du och dina sovtider. jag blir snurrig bara av att ha så oregelbundna tider.;)

kram o ha det fint!!mie: snyggt är det men man har ju knappt tid. men en vacker dag så....
som tur är har vi rensat många innan flytten så nu är det bara favvisarna kvar.

krammartina: min man älskar böcker o vill ha ett bibliotek så Stringhyllor blir lite dyrt. Men jag vill ha stringhyllor till inredningsböcker o fina prylar.
det ena utesluter inte det andra eller hur??

kram


malin: ja det är synd att du inte har nära till Gina för den är jätteskön o billig.

kram på dig oxå!!