2007-07-19

Klänningsbekymmer...

Skall ju som sagt på bröllop om 2,5 vecka och på ngt sätt har jag förträngt det här med klädsel. Dresscoden var ju kavaj och vad jag har förstått av brudparet så har dom lagt ned mkt tid o pengar så då tycker jag att man skall klä sig lite tjusigt också.

Anyway- jag har trott att jag på ngt sätt skall helt plötsligt snubbla på en ursnygg klänning och bara tänka: den vill jag ha!!
Nu har jag gjort det och bjuder på den på Tradera! Maken tyckte också att den var snygg men nu börjar jag bli lite tveksam. Kanske är den för vit? Kanske för "slutty"?
Jag är inte så bekväm i att klä mig "för" fin utan det skall vara lite Ann över alla kläder och det skall framförallt vara bekvämt.
Snälla, snälla säg vad ni tycker om denna klänning?
Klänning nr.1
Sent igår kväll råkade jag på denna ursöta klänning. Funderar på att bjuda på den, och om jag får den så skall jag klippa av undertyllet (heter det så?) och bara ha den utstickande nån centimeter.
Klänning nr. 2
Vilken passar bäst i kyrkan o festen? Jag gillar modellerna (empireskärningen) för då kan man ha värsta superbehån under och man får en finfin markerad midja.
bilder: Tradera

14 kommentarer:

Åsa.S sa...

Jag hade tagit nr 2, lätt!

Linda sa...

Hej! Jag måste säga nr 1. Gillade inte tyllen på nr 2 (fast den skulle du ta bort skrev du) och modellen känns också lite..hmm...fel. Nä, nr 1 var jättefin och den skulle jag ha satsat på! Fast lyssna nu inte för mycket på mig utan gå på din egen känsla :)

Mariakoden sa...

NUMMER ETT!!!!!! Ååååååå.....Snyyyyyyygg
Ingen tvekan om saken!!!!
Får höra sen vad du valde!!!
Kram!!!

ann sa...

åsa s: ok- jag tackar för din åsikt! Det är fortfarande inte lätt val enligt mig!

linda: nr 1 är en favvo, men jag är tveksam ang. att den är vit. Vet inte hur petigt det är med sånt. Kanske är 2:an för traditionell för mig...???
tack för din åsikt iallafall!


mariakoden: du är aldrig tvetydig när man ber dig om råd ;)
Gillar 1:an, att den är i kimonostil o passar till fler tillfällen. 1:an är lite mer tradiotionell o fin på sitt sätt. Håll tummarna på auktionen att inte priset rusar iväg för mkt!
kram!!

Frida sa...

Jättefina bägge två, men jag skulle satsa på den första. Jättesöt modell!

Frida sa...

oj, glömde: jag tycker absolut inte att den är för vit heller, mönstret är ju så färgstarkt i sig.

Attha det gott sa...

Jag tycker absolut den första
Den passar dig tror jag

Linda sa...

Jag tycker inte att den första är för vit. Du kan ju matcha med en väska och skor som bryter av det vita och så är saken löst :)

Du får gärna visa hur man målar kakel! Har hört talas om det men det låter som att det blir en "knagglig" yta. Hur blir det egentligen? Och hur gör man?

Mariakoden sa...

DEN FÖRSTA!!!!! TA DEN!!!! Oooops... Har visst redan sagt vad jag tycker men bäst att säga en gång till: DEN FÖÖÖÖRSTAAAAAA!!!! Lita på mig!!! Den är INTE för vit!!!!!! Den är URSNYGG!!!!!!!
Oooo...vad spännande att se vad det blir för klänning.... *biter sönder mina naglar*
Ha det bra!!! Kram!!
Ps. Det är min klänning du bjuder på....................................................................................................skojar bara!!! Du gick på det va?!?!?!?!?!?

Mie, Absolut Guldkant sa...

Röstar oxå på nummer ett! Den är supersöt o passar perfekt till bröllop:)

ann sa...

alla: skönt att höra folks åsikter. Man blir ju lite halvblind när man surfar runt bland klänningsutbudet på nätet. Finns ju sjukt mkt vackert, men det är bara att bestämma sig för en o denna var en favvo.
Just nu pågår budgivningen och ikväll berättar jag hur det har gått.
Håll tummarna!!
tack för era åsikter!!
kram
Ann

ann sa...

alla: skönt att höra folks åsikter. Man blir ju lite halvblind när man surfar runt bland klänningsutbudet på nätet. Finns ju sjukt mkt vackert, men det är bara att bestämma sig för en o denna var en favvo.
Just nu pågår budgivningen och ikväll berättar jag hur det har gått.
Håll tummarna!!
tack för era åsikter!!
kram
Ann

jennyk sa...

Nummer ett gillar jag verkligen.. du skulle bli dövacker i den

ann sa...

jennyk: tack o bugar o rodnar av komplimangen!!
kram!