2010-06-03

Gult no moore!

Efter tips av en vän att dom hade bra hantverkare så ringde vi och bad dom komma och ge offert på takbyte och målning av huset. Detta var i torsdags.

I förrgår ringde dom och angav ett pris. Bra pris så vi sa ja. Ok- då kommer vi imorgon!!!! Va redan??? Vi trodde det skulle bli typ efter sommaren.

Sagt och gjort- igår prick 08.00 kom dom ett och satte igång. Ställning upp, trasig panel bort, dåliga stuprör bort, dåliga takpannor bort m.m.

Syns ej på bilden men idag när jag kom hem hade dom fått bort alla takpannor. Det blir svarta tegelpannor ist för röda som vi hade innan.

Huset blir ljusgrått med ny vit dörr.Skall bara komma överrens om en grå nyans båda är nöjda över... lättare sagt än gjort ....
6 kommentarer:

Caroline sa...

Snabba turer. Det kommer bli så fint :)

Caroline sa...

Ha en fin helg, glömde jag skriva innan.

Ann sa...

caroline: ja- det är så spännande att komma hem o se vad som hänt. nästa vecka redan kommer dom att måla o bytt tak (även takfärg) stoooor skillnad.

trevlig helg på dig oxå!

a-k sa...

Ibland går det undan även med hantverkare. Ska bli spännande att se det i nya kläder såsmåningom.

Hallakulle bygger bo sa...

Kul att höra om snabba hantverkare för en gångs skull ;)

Ann sa...

ak: ja ibland gör det det. och bra är dom oxå. men nu regnar det så arbetet står stilla. till helgen får vi nog nytt tak. dom är duktiga o snabba som sagt.

kram


hallakulle: ja, OCH bra! det är en ovanlig kombination!

kram