2010-06-06

Utflykt och flaggdag...

Även lördagar mellan 8.00-18.00 jobbar våra 3 snickare! Typiskt när barnen väl sov länge, men men vi klagar inte. Skönt att byta tak när det är uppehåll i Sverige!

Ute kunde vi inte vara (snickarna slängde ned gammalt skit från taket) så vi åkte och köpte färg! Japp det blev ljusgrått, Skodde på väggarna med vitt foder, eller Eggvitt som färger heter. Innan vi åkte och köpte färg åkte vi runt stan och jämförde färgprover mot husväggar. Ha ha, så knäpp jag kände mig när jag "diskret" tog upp mina prover och träbitar för jämförelse.

Resten av dagen tillbringade vi med vänner och var på utflykt. En rikig skön och avslappnad dag på drift utan några mål alls. Lite av terapi för en kontrollfreak som mig.


Inget blev gjort hemma alls och jag kan känna att vi "måste" göra nånting så inte helgen har gått till spillo. Behöver inte vara mkt bara ngt.

Som att sätta upp det här draperiet i hallen så man slipper se klädkaoset. Den är färdigsydd så den skall bara upp. Bara, och bara...

Det är ju Svenska flaggans dag, så vimplar passar väl bra?

4 kommentarer:

Mrs. b sa...

Ja det krävs övning på det där med "att man alltid måste få något gjort annars känner man sig så oeffektiv"... Jag vet jag är likadan :-)

Jag har idag hunnit suttit i solstolen säkert 1.5 h om man räknar ihop totalt. Rekord, och jag borde självfallet vara glad när barnen har lekt själva och haft roligt en stor del av dagen. Men nu är man nästan så van vid att alltid behöva fixa något eller passa upp, så man liksom inte får 100% ro och till slut blir rastlös. Men det krävs nog bara övning - jag vill bli bättre på att njuta av stunden utan att känna några krav!

Hallakulle bygger bo sa...

Åh, älskar det där tyget! Så fint!
Håller med om att det kan kännas fel när man inte gjort något "vettigt" på en helg. Frågan är bara vad "vettigt" är. I vissa lägen är "vettigt" kanske just att inte göra någonting...
Kram!

Alla bäckar små sa...

Snyggt tyg! :-) Ska bli kul att se det på plats sen. Kram på dig

Ann sa...

mrs b: är det en "tjejgrej" tro? att känna sig duktig o duglig hela tiden???
min man var nöjd med dagen o hade inga som helst "skuldkänslor" han är superbra på att bara vara o njuta av tiden med familjen.
jag är som dig: måste bara fixa det, plocka bort lite här o där.

men övning ger färdighet.;)


kram


hallakulle: ja- eller hur? men tror du at vi fick upp tyget? nej då. när vi väl kom igång så hittade vi inga fästen att sätta upp stången med.
men nästa helg kanske....?

kram


allabäckar små: ja du- en dag kommer den upp och då kan jag äntligen njuta av det fina tyget!!

krm