2010-03-19

Äntligen fredag och kalas!

Äntligen fredag!!! Tredje jobbveckan avklarat (nästan då) och jag har dessutom börjat jobba hemifrån några dagar. Svårt att hantera allt själv, men det går lättare och lättare för varje dag. Har gjort mycket på jobbet under torsdagen så det skall inte vara så mkt mer än att hålla sig update med allt via mail och telefon.

Tur att jag "jobbar" hemifrån idag för ikväll är det kalas för min äldste son som blir 7 år idag. Städa och greja inför kalaset mellan jobbsamtalen.

Husrenoveringen går sakta men säkert framåt. Mycket mer har blivit gjort än vi tänkt men som tur är så har allt blivit bättre oxå. Och lite dyrare förstås.

Är inte så ofta vid huset men var där i förrgår. Nu börjar det likna slutet. Hinner med att visa lite bilder från nya fönstret i trappan. Det var förskräckligt mörkt här så vi bytte till ett större (mkt större) fönster för att öka ljusinsläpp.




Jag är supernöjd med den stora skillnaden! Det är målat en gång i trapphuset och trappan fixar vi efter inflytt.



Trappan sett uppifrån. Litet men ljust. Så fint och fräscht det börjar bli.


Nej, nu skall jag jobba undan lite mer så jag kan sluta tidigare.;)


Trevlig fredag på er.

10 kommentarer:

Alexandra sa...

Å vad snyggt det är i trappan.Jättefint med fönstret.Hoppas ni får en trevlig helg med kalas och allt.Själv ska vi ha nästa fredag då lilleman blir 5 här hemma,så jag måste fixa inbjudningar.Blev lite fler barn än beräknat inbjudna,men ,men.Kul ska det bli! kraam!!

a-k sa...

Skönt att höra att allt funkar bra med nya jobbet och att det går framåt med renoveringen. Ser jättesnyggt ut i trappan!

Alla bäckar små sa...

Va fint, ser ljust och fräscht ut. Får lite dåligt samvete, har inte hunnit iväg till posten för att skicka tyget, men hoppas hoppas att jag kan fixa det i helgen. Hoppas kalas mm går bra. Stor kram

Ann sa...

alexandra: tack! vi är nöjda med trappan. bra idé att i vågade ta ett så stort fönster.
vårt barnkalas blev oxå stort, men lyckat.

kram kram


a-k: jobbet är nytt och svårt. helt ny branch o mycket att lära sig. men alla är vi nybörjare nån gång.

kram kram


alla bäckar små: ingen fara du! jag hinner ändå inte få upp dom förrän till sommaren typ.;)

så känn ingen stress.

kram kram

Ida sa...

Oj vad fint det ser ut! Verkligen ljust och härligt!! Kram!

Camilla sa...

Så du har också en 03:a!! Visst har det gått fort. Kan inte fatta att de är inne på SJU nu... fick vi inte dem precis?? :)

Det blev kanon med större fönster i trappen- Ljus, naturligt ljus är A o O!! Hela huset vaknar till liv o själv blir man gladare!!

Ann sa...

ida: javisst blev det ljust? att det kunde bli så stor skillnad.

kram


camilla: japp, mammas lille kille är hela 7 år. Pratar med coola uttryck och rodnar när man nämner tjejer.;)

Man kan aldrig få för mk ljus och vitt! Mår bra av det helt enkelt.

kram

Ausra Drivstedt sa...

Hej!
Jag vill bara informera om en kommande mässa nu till helgen. Du kanske kan få mycket inspiration på stora symässan i Malmö 26-28 mars, där ska jag ställa ut mina och systers sjalar och smycken. Sprid detta ut till folk som är intresserade av textil, smycken, lapptäcken, stickning, virkning och mycket mera. Du kan hitta mer info på min bloggsida: www.ullsmycken.blogg.se
Ha en underbar dag trots regnet. Kram Ausra

martina sa...

Wow vilket fönster, härligt att få in så mycket ljus! Det blev riktigt bra, ser ut att vara bra takhöjd också Kram Martina

Editor sa...

Trappen ser snygg ut, riktigt snygg. Och vilken lyx att få jobba hemifrån. Den som fick göra det!
Glad påsk på dej!