2010-03-14

Dop...

Fortfarande tokmycket att göra på alla fronter. Men jag skall inte klaga mer. Herregud, vi har båda jobb, ett hus som kommer att vara i toppskick. Och sjukdomarna vi dras med är ju trots allt bara förskylning.

Så nu ser vi framåt och klagar inte. Bara att gilla läget. Men tyvärr hinner jag inte med blogg och annat socialt. Eller rättare sagt så väljer jag att prioritera familj och vila.

Igår var det äntligen lite vårväder! Underbart! Så mkt skönare allt känns helt plötsligt.

På schemat stod det dop. Inte vilket dop som helst Jag o maken hade fått äran att vara faddrar. Vårt första fadderbarn. Och inte släkt heller. Stor ära med andra ord.


Förutom ABC-postern köpte jag även ett namnsmycke till mitt lilla fadderbarn. Beställde av Maria på Inredningsgalen. Valde ett "vuxenhalsband" som hon kan använda när hon blir äldre. Så fint halsband till superbrapris! Skall nog inhandla till mig själv oxå tror jag.


Nu skall jag greja lite hemma, äta brunch för att ge mig ut i vårsolen och njuta. Och åka förbi huset och se hur renoveringen går. Har inte varit där på en vecka.

Trevlig söndag på er alla!

3 kommentarer:

Erica sa...

fint smycke! jag har ett liknande själv som är superfint!

Ann sa...

erica: ja den är jättefin! och bra pris!

kram

Anonym sa...

Köpte ett sådant till mig själv, med sonens namn. Det enda som är synd är att det blir fult fort, färgen försvinner liksom, trots att man är försiktig. :(