2010-02-03

Om det nu skall snöa så här mkt...

...så hoppas jag att vi får en lång fin vår och en ännu längre varm sommar. Som kompensation för vintern och snön liksom.

Nu toklängtar iaf jag till våren och drömmer om nya kläder. Just precis. Jag har faktiskt andra intressen än inredning. Kläder och smink är oxå kul. Hej- nån måste hålla igång den svenska ekonomin! Jag offrar mig för handelns skull. ;)







Denna kavaj från Vila skall jag hålla utkik efter. Den måste vara den ultimata vardagskavajen, för den är av jerseymaterial. Hur praktiskt och bekvämt som helts ju! Uppklädd i mysmaterial. Me like a lot.

Klockhalsband med läderband från In my house.

Halsband med namnbrickor från Inredningsgalen.

Randig top fr Indiska. Så fin och somrig! Är väldigt svag för randigt.

Boyfriend jeans. Är sugen på lite lösare modell ist för tighta leggings. Denna snygg, lagom loosa och slitna kommer fr Lindex.

Ny väska är ju aldrig fel. Stor och rymlig vid namn Zipperlicious fr Friis & co.






8 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej
Va kul att du hittat lite hos Josse på In my house! Hon är en helhärlig galen tjej i vårt lilla samhälle men en mysig butik.

Mrs. b sa...

Jeansen har jag köpt nyligen. Skulle bara behöva prova en annan storlek först, för att se om jag ska behålla mina jag har eller inte.

Fint collage!

Ann sa...

birgitta: ja det är en lätt galen tjej med en blogg/webshop man blir glad av.

tack för tipset!


mrs b: åh- du har köpt dom? hur är dom i grenen? jag har testat några men inte hittat ngn bra modell. grenen går så långt ned när jag har byxorna på höften. men det kanske skall vara så? jag vill ha loose men inte att grenen hänger så mkt.

kram

Alla bäckar små sa...

Har du andra intressen oxå, nämen! :-) Snygga grejer, själv ska jag träna lite först, måste få bort alla mammakilon...är dax för det nu. Kram

Anonym sa...

Bra resonerat! Kompensation för denna vinter bör vi definitivt få!

Appropå klockan. Klart du ska ha klockan!!! Den är skitsnygg! Jag har slutat bry mig om att försöka vara originell och ensam om min inredning för det är ju omöjligt. Så länge jag gillar vad jag tar in i mitt hem är jag nöjd. Att sedan någon annan har samma lampa, klocka, kopp osv visar ju bara att jag har god smak :) Stor kram!

Ann sa...

alla bäckar små: man kan ju lätt tro att jag inte gör så mkt mer i livet. men jag tror att folk fattar utan att jag behvöer skriva ut att det finns ett liv bortom bloggen.;)
men maken tycker att mina intressen kan buntas ihop under en kategori: spendera pengar!

nya kläder är en bra morot för att komma i form. men köp hellre nytt än plåga dig till tristess. jag gick tillbaka viktmässigt men ändå passade inga kläder. degmage.

kram o lycka till!!


hallakulle: om jag minns rätt så var det ju riktiga vintrar förr o riktiga sommrar oxå. så vi får ha det i åtanke o trösta oss med det.

jag bryr mig absolut inte om att andra har saker som jag vill ha. herregud vad jobbigt det skulle vara.
men just klockan/hyllan tyckte jag var så fin o prisvärd o trodde att alla skulle ha. men hittills har jag bara sett den hos dig.
den är ju jättefin o jag tror att den kommer att bli en klassiker.

kram

Anonym sa...

Jag har beställt Boyfriendjeans hos H&M. Hittade dem i butik nu efter (dem kommer inte förrän i mars) och jag testade om jag kunde ha strlk som jag beställde. Dem var skitsnygga och sköna. Längtar tills dem kommer! :)

/Malin I&D

Ann sa...

malin: jag var och provade på HM idag. men dom var alldeles för stora för mig, den i min vanliga storlek.
skall testa denna på Lindex ist. får leta tills jag hittar för det ser så snyggt ut.
kram kram