2010-02-01

Badkarsdrömmar...

Tyvärr var badrummet på 2:a våningen i så dåligt skick att vi skall göra om där oxå. Vore ju trist om det började läcka när man renoverat klart. För barnens skull så vill vi ha badkar. Det är så skönt att ha både dusch och badkar.

Efter mycket om och men så har vi hittat en som vi båda gillar. Gillar och gillar, jag fullkomligt ÄLSKAR badkaret. Så fin och nätt alltså!!

Den är en reproduktion av Philippe Stark. Stilren och enkel design som verkligen är tidlös. Den här kommer vi nog att bli nöjda med.


Makens 1:a handsval var denna. Jag tror att han skojade men man vet aldrig....

Så man kan ju säga att det är ett mirakel att vi kunde komma överrens. Eller för att schabraket inte går in i huset utan att bryta upp väggar eller bygga ut.


4 kommentarer:

hallakulle sa...

Fick man välja så vill man ju självklart ha både dusch och badkar. Tidigare hade vi bara dusch nu har vi badkar, vilket jag fullkomligt älskar :)

Ida sa...

haha vilken tur att ni kom överens! Och på sätt och vis lite lyxigt att behöva göra om det badrummet också ;)

Anonym sa...

Visst är det badkaret fint, jag har lyckats övertala J att vi inte ska ha bubbelbadkar utan köpa ett sånt. Vi kommer ha mörk grått klinker, vita råa väggar och betongbänkskiva... Tack för hjälpen i mailet! Kram Martina

Ann sa...

hallakulle: vi har tur vi som kan ha båda. fast i badrummet på 2:a badrummet är så lågt i tak så maken får använda den ENDAST vid bad. Verkligen lågt i tak, men passar ju barnen.

kram


ida: jag skrattade oxå. först. man vet aldrig med min man och bekvämlighet.;)
men jisses så ful! man undrar ju vilka som köper en sån för den tar ju liksom plats!!
och ja- lite lyxigt att få göra där oxå. lika bra när man tänker efter. ut med alla pengarna på en gång så man vet hur lite det är kvar att hålla sig med.

kram o lycka till med beslutet!
martina: love badkaret!!! tidlös o kommer att passa det låga taket perfekt.
men vad avundsjuk jag blir på betongskiva. vill så ha det i köket men det är för dyrt att köpa o jag pallar inte att fixa det själv. jag är inte praktiskt lagd o maken har ju som sagt fullt upp med huset o jobbet. vår snickare säger att det är såååå lätt. men jag tvivlar jag.

kram o lycka till med källare som låter hur snyggt som helst!!!