2009-12-03

Virrigt värre igår...

Igår som var det som sagt fullt upp och jag var lite stirrig och virrig. Detta resulterade i att när vi hade städat och lämnade huset så LÅSTE jag ytterdörren och när mäklare skulle ha sin lunchvisning så kom han INTE IN! Till råga på allt så var jag på sjukhusbesök och maken hade jobbmöte. Alltså hade ingen av oss telefonen. Detta händer typ aldrig! Så den stackars mäklaren fick be spekulanterna att komma tillbaka på kvällen. Pinsamt värre eller hur? Särskilt för mäklaren.


Senare när jag hämtade barnen i skolan så sa min äldste son att han inte hade någon matsäck med sig. Dom hade haft långutflykt. Som dom ALLTID har 1:a onsdagen varje månad. Som tur var hade en pedagog med sig extra fika för just virriga föräldrar som glömmer.

Usch vilken dag det var igår!


Men idag är en annan dag och jag skall ut och äta med mina gamla arbetskamrater. Det skall bli så trevligt att komma hemifrån och bara njuta av god mat och ett glas rödvin.
Jag älskar att klä upp mig när jag går ut men idag känner jag bara bläääää och svullen (och nej jag är inte gravid, bara extra vinterhull). Så det blir väl svart ihop med svart. Tur att det alltid funkar.

5 kommentarer:

Mrs. b sa...

Vissa dagar blir allt mest pannkaka. Hopps det löste sig ändå!

a-k sa...

Ibland blir det virrigt värre. Hoppas du kan ta det lugnt och njuta ikväll.

emmsan sa...

Hej! Hittade precis hit, jättefint hem ni har:) Jobbigt med sånna dagar och hoppas det blir bättre idag!? Ha det bra, kram Emma

Mari sa...

Hur går det med försäljningen??

Va tokigt det kan bli ibland men allt brukar lösa sej:-)

Hoppas du fick en bra kväll iaf?

KRAM!

Ann sa...

mrs b: allt löste sig. tack för omtanken!

kram


a-k: jag är så jäkla virrig nu. så mkt som snurrar i huvudet. nu har jag börjat med kalender igen. när jag jobbade så skrev jag upp allt på jobbet. men nu när man är hemma tror man att man har full koll. icke sa nicke. men jag planerar allt o skriver upp igen. tar tag i mitt liv.

kram

emmsan: hej själv! kul med nya läsare. jag känner mig dock lite oinspirad just nu. men kul att du gillar bloggen.

kram


mari: försäljningen går trögt. men vi har satt högt utgångspris. vill inte säga nej till budgivare. hatar nämligen själv lockpris.
men vi får se. julen är sämsta tiden. i värsta fall så hyr vi ut huset. vi säljer inte till för lågt pris.

jag fick iaf en kanonfin kväll. bjuden o allt från gamla jobbet. gratis är ju alltid gott.;)

kram kram