2009-11-03

Nya stolar?

Vi sålde våra matstolar innan vi flyttade till Thailand. Nu när vi bott i radhuset har vi haft stolar från Mio. Dom är ganska slitna, repiga och inte alltför bekväma. Men dom är ju stapelbara och man kan ta fram när man får gäster.

Är sugen på dom här. Såååå attans snygga. Tyvärr inte gratis. Trots att det är kopior. Originalet är inte ens att tänka på. Jag vill inte vara så rädd om mina saker. Man skall leva oxå. Och även barnen skall få röra sig utan en massa förmaningar hela tiden.Vita, klassiska och tidlösa.

Eller kanske svarta? Ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag. Men känner jag mig själv så kommer jag att banga ur och köra på fegvitt, he he.Lättast blir det nog att bestämma när man fått till allt i nya huset. Då ser man vilken färg som passar bäst. Det kanske slutar med den orangea varianten. Fast vi måste ju provsitta oxå. Är det ngn som vet om dom är bekväma?bilder: Sköna hem och Furniturebox.

10 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Har provsuttit dem och de är sköna. Suktar också efter denna stol, i svart fast med stålunderrede, men de du visar är inte heller så tokiga :) När vi flyttar någon gång så står valet mellan den jag skrev om ovan eller svart myran eller sjuan. Fast det får ju bli kopia av denna stol eller begagnade myran/sjuan, annars blir man ju ruinerad. kram kram

Ann sa...

mamamekko: dom ser onekligen sköna ut. men för säkerhets skull får vi nog provsitta.
nu blev jag verkligen sugen på svarta stolar när du säger så!
och myran o sjuan säger väl ingen nej till. men kan man verkligen få tag på dom till bra pris? men man vet ju aldrig... aldrig fel att spana på Blocket.

kram o trevlig helg!

Erica sa...

du kan köpa dessa till bra pris på thehome.se (tror jag sidan heter) till bra priser!

Ann sa...

erica: hittade inte stolarna där. men om jag köper så slår jag nog till hos furniturebox.
dom har lager i göteborg som man kan åka o hämta för att slippa frakt.
men tack för tipset!

ha det fint!

a-k sa...

Jag har ju kopior med stålunderrede som är bekväma, men kopiorna är inte riktigt i samma mått så det kan kanske vara svårt att jämnföra.

martina sa...

Jag har suttit i orginalet och dem är sköna, jag har med dem på min önskelista och funderar på att ge en stol till sambon som fyller 30... jag har dock bara råd att ge en stol, så jag lär få spara ett tag för att få ihop 4 st! Men jag har beslutsångest för jag tycker dem med trä och stål är lika snygga! Jag ska ha vita... kram kram

martina sa...

En sak till, jag har haft strul med furniturebox, och vet många fler som har haft det...

a-k sa...

Vet inte om du hinner se det här, det är bara 1 1/2 timme kar på auktionen.. Men om du är intresserad av äkta vara från Vitra så kika in här :

http://www.lauritz.com/Item/Item.aspx?LanguageId=3&ItemId=1707633&nBids=5&ReturnUrl=http%3a%2f%2fwww.lauritz.com%2fItemList%2fItemList.aspx%3fLanguageId%3d3%26DC%3d1%26CPIn%3d0%26ISz%3d0%26PSz%3d30%26PSzG%3d6%26SO%3d3%26ST%3d0%26TTyp%3d0%26TVal%3d0%26FLId%3d3%26FCId%3d2%26FText%3deames%26LLan%3dFalse%26Vat%3d0%26sflang%3dsv%231707633EndTagRU&sflang=sv

Ann sa...

a-k: tack för råden. dom flesta som har kopior är nöjda. till det priset. det är ju det att ta hänsyn till. just nu med småbarn hemma så har jag inget emot kopior om dom är bra o snygga. det är skilland på kopia o kopia. Det får inte vara B-kvalité.

kram
martina: jag tror abosolut att originalen är bekväma. smart drag att köpa till sambon. bra present. till båda.
jag vet inte riktigt vilken färg ännu. eller om jag vill ha med träunderede. dom är ju lika snygga!!

kram


ang. furniturebox så har jag oxå hört att dom lovar leverans som dom inte håller. men jag tänkte som sagt köpa dom direkt från lagret. då ser man ju kvalitén på en gång.

tack för tipsen iaf!!!a-k: jag tackar för tipset o skall kika in nu. nätverket har varit nere här. underhåll i 2 dagar.

kram

a-k sa...

Visst är det så. Äkta Eames från Vitra hade inte varit dumt om man inte hade behövt ta hänsyn till plånboken.