2009-10-03

Josef Frank...

Idag är en sån där trist lördagsmorgon. Jag är sjuk och det är grått och regnigt ute. Typiskt att jag skall bli sjuk nu när det är tänkt att jag skall baka bullar med barnen. Inte så fräscht att baka när man är snorig.

Måste bli frisk för imorgon. Då skall jag (är det tänkt iaf) åka och fika med en väninna och strosa runt i Göteborg. Min vännina har svart bälte i shopping så vi får se hur länge jag orkar med hennes tempo. På kvällen är det tänkt att vi möta upp lite släkt/vänner för att fira makens lillebror som fyller år. Barnfria dessutom. Då kan jag ju inte ligga hemma och vara sjuk.

Nää- här skall smaskas vitaminer och frukter i stora lass!!Jag är superdupersugen på en soffa fullt av Josef Frankkuddar. Mitt mål imorgon är att hitta lite tyger.

2 kommentarer:

Mrs. b sa...

Hittade du några tyger?

"Manhattan" hade jag inte heller tackat nej till. Men sen kollade jag meterpriset på den och tänkte att det nog dröjer innan ett inköp skulle bli aktuellt... :-)

Ann sa...

mrs b: manhattan tyckte jag var så där i början. tills jag såg den i sofforna hos folk. mkt snyggare i miljö. men helst allihop o blanda.
ja- när har man råd med dessa tyger eg? typ aldrig!
letar på tradera men där är dom ännu dyrare än i affären/erna ju!

kram o ha det fint!