2009-08-20

Bortglömd blogg..

Kan man kalla sig bloggare om man inte gör inlägg tro? Nää- skulle inte tro det va? Men jäklar vad tråkigt det är när man bara kan surfa "lite snabbt" och bara kolla på vissa bilder.

Fortfarande ingen internet här förstår ni. 4:e veckan nu!!! Och i dataålder måste det väl räknas som typ 5 år?? Och det är tajmat med min arbetslöshet.

Vi har en ny kamera och jag har tagit lite bilder men kan inte ladda över. Grrr- jag blir tokig när sånt som räknas som självklart inte funkar.



Inredning och sånt ligger på is. Men en liten kruka för en tjugolapp från Gustavsberg hittade hem i veckan. Jag har kommit på att jag gillar gamla krukor bäst. Helst från Uppsala Ekeby eller Rörstrand. Det börjar likna en fin liten samling nu. Skall visa en dag.
När det inte strular en massa...

7 kommentarer:

Linda K sa...

aha du är åter! :D

Hallakulle bygger bo sa...

Snygg kruka! Och bra pris! ;)
Hoppas internet kommer tillbaka snart. Saknar dina inlägg.

mamamekko sa...

Förstår frustrationen när de inte funkar, hoppas de fixar sig snart. Gillar oxå gamla krukor bäst, riktigt fynd du gjort
kram kram

Ausra sa...

Jätteroligt att ni är i Sverige igen. Fint hus ni har skaffat :)

Ann sa...

linda k: japp- alive and kicking!
:D

hallakulle: jag gillar verkligen krukor. köper nästan bara gamla och till fyndpris. lite av en sport för mig.

kram


mamamekko: jag blir snart tokig utan internet!!! särskilt när man bara har tillgång till den hemifrån nu. innan hade man haft det på jobbet iaf.
men nu MÅSTE det snart lösa sig!!!

kram


ausra: ja- nu är det ett tag sen vi kom hem. och vi trivs här men kan alltid tänka oss att flytta om det dyker upp ett bra tillfälle och jobb.

m a r i a k o d e n sa...

Hallå....kul att du uppdaterat bloggen =)
Själv har jag uppkoppling men tiden saknas. Nu är sonen på skolan så jag passar på att läsa ikapp lite =)

Snygg kruka du fyndat!

Hoppas ni får ert internet snart....Kram, kram!!!

Ann sa...

mariakoden: hej där. jag är själv inte speciell aktiv. har ingen inspiration. men jag letar och letar och har hittat tillbaks igen.

hörs av!

kram