2009-07-10

Sista dagen och finaste presenten....

Idag var min sista dag på arbetsplatsen som jag har varit på i 7 år. Som många andra så kämpades det in i det sista men inga ordrar kom in och uppsägningar var en nödvändighet för att förhindra en konkurs. Vi gör mycket affärer utomlands och där råder det total stiltje.

Trist och sorgligt visst men jag hoppas på det bästa. Väljer att se det som en chans att gå vidare till ngt annat. Vad vet jag inte riktigt. Jag hade kanske inte världens mest spännande arbetsuppgifter men jag hade däremot fanstastiska arbetsgivare och roliga arbetskamrater.

Dom visste t ex vad jag ville ha om jag fick lite pengar över. Lampan Bourgoui från Kartell har varit en önskelampa länge (syns i headern ju) men liiite i dyraste laget. Så för att göra en tråkig sak roligare fick jag denna i avskedsgåva!

Så förvånad och så tårögd jag blev! Vi brukar inte ge så dyra avskedspresenter men dom tyckte att jag var så speciell och undantag gjordes. Gulligt va?

Fick inte till ngn bra bild. Kanske för att det är ett för litet rum. Måste flytta snart så lampan kommer till sin rätt.

Nu skall jag mysa med barnen,tända ljus och poppa popcorn. Nu är det semester. Långsemester...
16 kommentarer:

Anonym sa...

Vad rörd jag blir. Du är så värd den där lampa!! LYCKOST där. Jag är avis som tusan!!! :)

Tack för din kommentar hos mig om Bolagret. Skönt att det verkar ordna sig nu....


Kram å trevlig helg på dig!
/Malin

Lillan sa...

Åh, vad sorgligt att du jobbat sista dagen. Men samtidigt - vilken avskedspresent - superfin!
Det kommer att ordna sig för dig - du har ju en massa spännande planer framöver.
Kram från Lillan som åker till Öland imorgon och borde packa istället för att sitta här och surfa.....

m a r i a k o d e n sa...

Åh så fin! Å vilka braiga jobbarkompisar du har! (hade...)

Nu ska jag sova, ska gå på loppis imorron!

Kram på rej!

m a r i a k o d e n sa...

Dåligt samvete över min fjuttiga kommentar, men jag kommer med längre kommentar sen....;)

Ida sa...

Vad härligt att de bryr sig så men vad trist att du fick gå. På mitt jobb jobbade 9 personer sin sista dag idag och vi är bara 12 kvar :(

Kram!

Nadia sa...

Vilka underbara kollegor/vänner! Sådana är viktiga. Trist att drabbas av finanskrisen, men man kanske ska försöka se det som en möjlighet istället för nederlag. Har du några tankar om vad som händer nu? Ha en trevlig helg! /kram Nadia

martina sa...

Åh det var ingen dålig present, förstår att du blev rörd! Den lyser ju fint i ert hem =)

Ann sa...

malin: tack du- jag tycker oxå jag är värd lampan. och jag blev oxå rörd när jag fick den. verkligen inget jag väntade mig. inte på kartan alls som det heter.

kramem på dig!


lillan: lite sorgligt är det men just nu så är jag så trött o vill bara ha semester. det kommer nog att kännas konstigare i höst när alla andra är på jobbet o inte jag.

ha det så najs på öland och krama familjen från mig!!!mariakoden: jag har kanonarbetskamrater. (hade- nu är dom bara kamrater)
ha en bra loppisdag så hörs vi av sen!!

kram kram från regniga a-sås!


ida: ja- det är verkligen trist att vara utan jobb o att arbetsmarknaden är övermättad. enda sättet att få jobb igen är ju genom kontakter. men nån gång måste det ju lossna...

ha en fin helg!!nadia: mina arbetskamrater är det som är (var) det bästa. arbetsplatsen har alltid varit avslappnat o man har kunnat ha både barn o hundar där. dom har ställt upp o vi har varit som en stor familj. men jag hoppas det ordnar så för företaget o att jag kan komma tillbaks. håller tummarna. eller så går jag vidare till ngt annat. vi får se. just nu vill jag bara ha semsester.

kram på dig!martina: nej- det var en kanonpresent o den lyser så mysigt. det är ju en dimmer till den o det ät ju perfekt. man kan ha den tänt typ hela dagen nu.

kram o härlig helg!!!

Anonym sa...

Vilken avskedspresent! Måste verkligen vara bra arbetskollegor!

Ann sa...

hallakulle: ja- fantastiska arbetskamrater!!! kommer att sakna dom. men tur att vi bor nära varann.

trevlig helg

mixatofixat sa...

Vad trist med ditt jobb. Men kul att se att du är tillbaka med bloggandet, har inte haft tid eller ork att vare sig läsa bloggar eller uppdatera min egen.
Trevlig helg!

a-k sa...

Vilka underbara arbetskamrater! Lampan ser verkligen jättefin ut där den står. Men trist med jobbet, fast jag är övertygad om att det kommer lösa sig för dig på något sätt och till det bästa.

Mari sa...

Tur att du tänkter så positivt mitt uppe i all arbetslöshet, det bådar gott. Håller tummarna för det allt vänder snart.
Det var ingen dålig present du fick, tur att det finns människor som tänkter mer än kristallskålar;-)

Ha en härlig sommar och njut...det kommer lösa sej för dej framöver.

Kramar till Dej!!

Inspirera Mera sa...

Vilken underbar present du fick!
Kram Sandra

Ann sa...

mixat o fixat: japp- jag är tillbaks. nu har jag dessutom en massa tid över till att blogga. försöka ragga jobb här kanske;)

ha det bra!


a-k: slappen är superfin och mina arbetskamrater är underbara!
det är det tråkiga med det hela att man inte kommer att träffas varje dag. själva jobbet är ok o i ärlighetens namn vill jag nog göra lite annat. vad vet jag inte ännu.

men jag hoppas oxå på det bästa!!

kramen!


mari: jag försöker se det som ett nytt kapitel i livet. att tvingas göra annat. jag älskade min arbetsplats o kamrater mina arbetsuppgifterna skulle jag vilja byta. eller annat.
och nu måste jag hitta annat. som tur är bor vi billigt o maken har bra jobb så vi behöver inte oroa oss för pengar. det är det som gör att jag inte bryter ihop. tack o lov!!

så nu ser vi framåt o försöker hitta ngt att syssla med!

kram o tack för uppmuntrande ord!!

inpirera mera: tack! visst är den underbar! finare i verkligen än på bild. den lyser så fint!

kram

FURNISH.etc sa...

Tråkigt och höra att du jobbat din sista dag! Speciellt om man trivts! Dock väldigt fin lampa må jag säga, jag jobbar nämligen i Kartellbutiken i Sthlm. Bourgie är en riktig storsäljare! Den är snygg! /Emmy