2009-06-12

Regn och potatisfestival...Nu i helgen är det dags för den årliga Potatisfestivalen. Jag bor ju i potatisstaden och här firas knölen med en egen festival. Som brukligt så regnar det. På något mysko sätt verkar regn och festivalen gå hand i hand.
Men jag hoppas det lättar lite så att jag och barnen kan ge oss ut och åka lite karusell. Med karusell menar jag såna låga saker med låg fart. Inga fräcka som barnen hissas upp eller slängs iväg.

Nej- åh nej! Aldrig att jag låter mina barn sätta sig i typ Kanonkulan när den sätts ihop av outbildade, underbetald, outvilad arbetskraft från öst som arbetar under stressförhållanden.

Nej- barnen får åka Kaffekoppen eller Brandbilen. Då kan jag ha full uppsyn över dom. Skulle det hända något så kan jag bara kliva fram och ta med mig barnen därifrån.

Update: Regnet avtog inte men vi gick iväg ändå och åkte karusell och åt sockervadd. Trevligt men blött. Vi försöker igen imorgon och hoppas på uppehåll!
3 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Aha...där ser man! Jag trodde att potatisen kom från Piteå!!!

Vad mysigt med regn! Här är det inte regn men en massa tjocka o mörka moln så det bryter nog ut snart skulle jag tro.

Ha det bäst tjejen!!

Kram!!

a-k sa...

Eller kanske : Ignore the rain look for the potatoes ;-)

Har aldrig lyckats pricka in någon potatisfestival ännu. Jag får skärpa mig.

Ann sa...

mariakoden: Jag som trodde att det var frost o tjäle 10 månader om året i Piteå? Då kan man väl inte odla potais heller??;)

Regn är bara mysigt om det är varmt oxå. Inte kallt och blåsigt. Brr- så kallt hela dagen!

Ha det bra själv!

kram krama-k : du hade hunnit hit. det är itne så mkt att se o uppleva längre. för 10 år sen var det bättre då när föreningarna var mer engagerade. nu för tiden är det mest marknad, tivoli o langos. sånt ser man ju överallt.

kram