2009-06-05

Gräsänkling...Det har rått lite stiltje här. Har haft fullt upp med planering och organisering i dagarna. Maken reste i ottan iväg på sin "årliga" fiskeresa med grabbarna till Florida.

Just i denna stund befinner han sig mitt över Atlanten. I ett Air France-plan. Just denna veckan känns det inte helt OK. Det känns sorgligt och en liten klump i magen har jag allt. Tänker på dom som förlorat sina nära och kära i en olycka som "inte får hända". Inte för att jag egentligen tror att det skall hända två katastrofer på samma vecka. Snarare att man påminns om att saker och ting här i livet kan ändras när man minsta anar det.

Nästa år planerar vi att åka hela familjen till Florida. Men det är långt till dess och det är bäst att ta dagen som den kommer.

Här hemma finns ingen tid till funderingar över livets orättvisa med två busglada bröder. Hoppas att dom sysselsätter mig så att tiden går fort för jag saknar min man redan!bild från: dazychic.5 kommentarer:

hallakulle sa...

Förstår olusten med flygresan över Atlanten. Men den fina illustraitonen säger det helt rätt, det kommer att gå fintfint!

Hur har det gått med huset?

Caroline sa...

Det var riktigt obehagligt. Men som du säger så är kanske sannolikheten som minst den här veckan att det händer igen, hoppas vi.

Du får se till att ha en skön själv-veckan (inte ensam-vecka)!

Kram

Anonym sa...

Jag kom fram helskinnad och saknar dig också vackra flicka.
/Maken

a-k sa...

Fiskeresa till Florida låter inte dumt det. Christer kom hem igår eftermiddag efter en vecka i Bosnien/Tjeckien med jobbet. Liiite långt blev det mot slutet.

Ann sa...

hallakulle: jag är ju flygrädd själv så jag är extra känslig för katastrofer. men nu är han ju framme så jag kan andas ut. för den här gången.

ang. huset har det inte hänt ngt. tror ägarna väntar in högre bud.

kram

caroline: jag hatar att flyga. tror att det skall hända mig. men sannolikheten är ju som den är o min rädsla baseras mest på att det är ngn annan som ansvarar för mitt liv. men det är det med tåg oxå. men det är jag inte rädd för.

än så länge har jag o bröderna bus det bra.

kram o må väl!


maken: hej baby! skönt att det gick bra! ha det så bra o fiska upp några monsterhajar.
men glöm inte att shoppa från min önskelista!!!

puss på dig!


a-k: nej- fiskeresa i florida är väl ganska underbart. jag valde att stanna hemma med barnen.
fick för mig att jag saknade den svenska sommaren. men nu kom jag på varför vi flyttade till Thailand. inte mkt värme i det här landet just nu!!

må väl!