2008-02-15

Alla hjärtans dag...

Igår var det Valentines day även här i Thailand. Vi hade inte tänkt fira det alls men mor och far tyckte att vi skulle passa på att gå ut nu när vi hade barnvakter.
Vi slog på stort och valde en av Phukets "finare" restauranger Kan Eng @Pier och det var ett oerhört lyckat val!
Restaurangen ligger precis vid havet och var fint, rent OCH mysigt på samma gång. Dom servererar massor med goda fisk - och skaldjursrätter till bra priser, dvs ung. samma priser som på mindre fina ställen. Hit går mest thailändare och expats (bofasta västerlänningar) så det är inte som dom vanliga turistrestaurangerna vid stränderna.De har en jättespännande meny med väldigt många rätter med allt från traditionella favoriter, lokala Phuket rätter och goda desserter.Stället är ett måste om man befinner sig i Phuket tycker jag. Det är alltid kul att få unna sig lite lyx för liten peng. En middag för två inkl. öl gick på ca 200 kr! Dyrare om man väljer skaldjur från akvariumen som finns vid ingången. Jag tycker dock det är lite läskigt att peka ut vilket havsdjur som jag vill ha på min tallrik.


Maken var glad för han "slapp" undan rätt så billigt iår.Imorgon är det sista dagen mina föräldrar är här och vi skall ut och äta. Vilken restaurang det blir vet vi inte ännu. Rapport kommer.Varma kramar till er alla!!bilder: thailandliving

8 kommentarer:

hallakulle sa...

Tack för besöket hos mig! =) Det är jättekul att läsa om era upplevelser. Jag längtar till mitt besök.
Vi ska åka till Ao Nang i två veckor. Vi är intresserade av att göra en hel del utflykter för vi är alldeles för rastlösa för att ligga stilla alltför länge. Jag tar gärna emot tips =)

Anonym sa...

Hej! Hoppas du mår gott! Kram Malin Inspiration & design

Linda P sa...

Men hallå människa, du går väl inte redan i shoppingtankar (med tanke på lamporna du skrev om), för så vitt jag vet så ska ni vara där i ett heeeelt år ;)

Haaaaaj!!

Mie, Absolut Guldkant sa...

Det låter helt underbart! Och jag håller med dig om akvarium. Pekade ut en fisk på en restaurang i Rom o kunde nästan inte äta den av dåligt samvete;)
Ha det fint o kram

Johanna sa...

Härliga bilder!

Sara sa...

Hej!
Gå in och kolla: http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/
Den är ljuvlig, ger otroligt mkt fin inspiration och idéer, samt så målar hon underbara tavlor!
Jag läser den dagligen och blir lika glad då hon uppdaterar den varje morgon.

Inspiration från andra kan ju bara göra ens egen blogg/hem finare också!

Anonym sa...

härligt att ni alla har det bra!! stor stor kram

JK

mette sa...

så flott å lese bloggen din!

Og jeg er misunnelig på hvor dere var å spiste på Alla Hjärtans Dag!
Kikket på linken, ååååååååååååååh så mye god mat!

En hilsen fra Norge!