2007-07-05

Säsongspremiär för Love my way (för mig iallafall)...

Har sällan sett sådant välspelat och vackert skådespeleri. Ni som inte sett den..det är på tiden att börja med det nu!

Har blivit helt såld på denna underbara serie som tv 4 sänder torsdagar kl.22.35.
Tyvärr missade jag säsongspremiären förra veckan och gick hemma och beklagade mig över att 4:an sjabblat bort denna underbara serie. Hur glad blev inte jag när jag såg 4:ans tv-tablå idag??
Jag är dessutom lite förvånad att den inte fått mer uppmärksamhet. Den är Australiens mest populära drama serie och vunnit alla tänkbara priser under ett par säsonger.

Serien påminner lite om den engelska serien Kalla fötter som jag tyckte var världen bästa serie, men frågan är om inte den här är ännu bättre! Den största skillnaden är att det är mer humor i Kalla fötter än Love my way som är en mörkare variant på par/relationsdrama.

Är det någon mer som också fastnat?

6 kommentarer:

Åsa.S sa...

Det får jag ta och kolla på då. Har aldrig sett det, men det funkar kanske ändå

Mariakoden sa...

Jag tittade sju sekunder, konstaterade att det var en serie helt i min stil. Tänkte att jag inte får börja se nån serie å slog över på annan kanal..... Man kanske kan köpa den som ensamlingsbox snart så då slår jag till! Jag jobbar ju jätteofta kvällar (en telefonbank) så jag kan aldrig se serier....missar typ varannat avsnitt...I dag har vi moln! Tjoho!!! Jag orkar inte bada en dag till! Men ni måste väl få sol nu????? ha det bra!! Kjamischhhh!!!!

Åsa.S sa...

Jag såg på det i går, kommer garanterat att fortsätta se det. Tack för tipset!

ann sa...

åsa s: bra att du kollade. Den är dock ännu bättre när man vet historierna bakom. Mycket tragiskt har hänt och nästan alla har drabbats av ngt sorgligt. I den nya säsongen så börjar dom flesta se en ljusning igen. Om du vill kan jag ge ännu utförligare resumé.

mariakoden: kul att du tittade! Den är som sagt en sån serie man måste följa för att förstå storheten. Defenitivt så skulle jag köpa el. leta på nätet efter hela samlingen. Funderar själv på att göra det.
Stackars er som har moln *ironi* ;)vi har haft regn varje dag i 3-4 veckor nu!!
Kan inte fatta att ni uppe i norr har badväder, ni bor ju uppe i nordpolen för att ni gillar kyla och snö.Eller ? ;)
Men jag skall jobba 1 v. till sen måste det bli sol...annars så...ja vad kan jag göra???
kram till soliga norr

Åsa.S sa...

Det vil jag gärna ha! Vill du så kan du skicka det på min mail =)

ann sa...

åsa s: skall bli! Skall sätta mig ned och författa och minnas tillbaka lite!