2007-07-30

Ok-då gör jag listan...

Jag har blivit "tagen" av Mariakoden och Åsa s att lista mina favoritbloggar. Uj uj vad svårt! Som en mkt klok kvinna sa så känns det lite som att välja lag i mellanstadiet men det handlar ju inte om det utan om att rekommendera vidare en bra blogg. Jag gillar många bloggar men väljer att ta med dom som skriver om allt mellan himmel och jord. Med värme och humor oxå.

Jennyk: hennes blogg är personlig och hon skriver väldigt öppet om sin familj, jobb, inredning och så hennes stora passion: fotografering. Det var hon som uppmuntrade mig att skaffa en egen blogg. Fina bilder, fin tjej och sjukt fint hem.

Absolut Guldkant: Fin, öppen och härlig tjej som skriver om det mesta som rör hennes liv. Som sagt så gillar jag personliga bloggar och Mie skriver ärligt om hur det är att jobba, fajtas med tonåringar och samtidigt hinna få egen tid. Till shopping och bloggning!

Linda k: allas vår trendriktiga cyberbibliotekarie. Underbar blogg om verkligen ALLT! Barn, jobb, make och dansk-Mads dyker ofta upp som samtalsämne. Många uppdateringar per dag och alltid har hon tid att svara på inlägg.

En mammas dag: supersöt blogg om inredning, barn, mode,recept. Fina collage som jag själv skulle vilja lära mig att göra men inte har tålamod till. Inspirerande och glatt.


Det finns superduper många kanonfina bloggar men jag valde dessa fyra idag. Tack för mig och trevlig kväll!

7 kommentarer:

Linda K sa...

tack, vad glad jag blir! fasen vad svårt att välja bland alla bra. jag ska klura!

Anonym sa...

besöker och nyfiken här

Anonym sa...

linda k: klura på du!

askungen: helt ok att vara nyfiken!

Mie sa...

Åh tack snälla! Beröm är aldrig fel.. Ska lägga pannan i djupa veck;)

Solrosfrö sa...

Vilken inspirerande blogg! Tittar gärna in igen - tjipp!

Camillas lockar sa...

Men vad kul med nya tips! Har inte tittat in hos Jenny tidigare, det ska jag nu :-)

Ann sa...

mie: du är en självklar favvo!


jessika: tack! blir alltid glad över att folk ens läser min blogg!


camillaslockar: kika in på egen risk! hon har såååå fint hem och är rolig!