2007-07-27

Ja må han leva...


Idag fyller min älskade år! Han fick ingen espressomaskin men pengar till en lite båt. Den är inte så liten, bara väldigt sliten. Ha ha jag är lite trött och då rimmar jag.
Här har det snaskats och ätit gott. Tyvärr lite väl mkt.
Jag har varit en duktig fru och lagat både smörgåstårta och Pinocciotårta!!!
Idag har vädret varit allt annat än bra och vi sitter och drömmer oss bort till Thailand.
Helst skulle vi sälja hus och hem och flytta dit. Tanken är lockande men samtidigt skrämmande. Vi har pratat om det ett tag och kanske en vacker dag så drar vi ...
Den här sovrumsutsikten får mig att vilja sälja huset och flytta nu genast!!
Känner man inte för ett dopp i havet så kan man ju alltid ta poolen...

Denna bungalows finns för uthyrning i Hua hin, Thailand

Någon mer som längtar bort och vill flytta med???


9 kommentarer:

Mariakoden sa...

Du...Tänk att jag JUST NU åxå tänkte på Thailand!! Du måste vara en hemlig tvilling!!! fast jag ramlade in på en blogg där en tjejs lillasyster dog i Tsunamin... Fy vad jag har suttit å bölat... Är fortfarande snorig... Min sambo är på Pite dansar å ler å jag kan inte sova när han är borta, är jätte mörkrädd så jag sitter här vid datorn.....(typ inte tänka på monster....=)
Vi har en billig soffa från Europa Möbler, eller 2 rättare sagt. De kostade strax under 5000 per styck. Har haft dessa i tre år å de är superfina. När vi fick dom, det var en torsdag, så kissade sonen i dom dagen efter, på fredagen. DÅ var jag jätteglad att vi valt skinnsoffa å inte vita i tyg som jag helst hade velat ha! Vad tror du, finns det plats för andra att skriva nåt här?? Eller så tar jag upp all plats!!! Nu tror jag att jag ska kolla vad man kan göra i sverige om man åker på bilsemester! Vi funderar på att åka nånstans till veckan. Sambon jobbar på pite dansar o ler å slutar på typ måndag å så åker man sen...ja nån stans. har du tips på nåt kul eller????
Å du, jag förväntar mig inte ett sånt här långt inlägg av dig... Å du förresten, det här är väl inte fusk=)
Ha det bra... kram!!
Ps. Kan hända det är mycket stavfel...orkar inte läsa igenom!!!!=) Slö...jo....

ann sa...

mariakoden: ok- detta inlägg är inte fusk;)
Tsunamin är så sorgligt och jag kan inte se/höra berättelser om det. Det gick ngn miniserie i våras om det, jag kollade lite men grät mest o fick stänga av ;(
Vi skall ev. till Khao lak i vinter och det känns lite jobbigt men samtidigt vill dom ju ha dit folk för att överleva. Dessutom är det ju sååå vackert där och väldigt barnvänliga stränder.
Nästa gg vi köper soffa blir det definitivt i skinn. Snyggt o praktiskt.
Förresten är jag också mörkrädd. Så sjukt och barnsligt mörkrädd. Sover så dåligt när han inte är hemma. Det är det värsta när han åker iväg på fiskeresa i 10-14 dgr för jag har hand o 2 barn och sover oroligt som attan. Förra året var jag o mamma i Turkiet för att jag skulle få vila upp mig. jädrar vad jag sov. Tom min mamma tyckte jag var tråkig ;)
Tyvärr kan jag ingenting om Sverige, har mest semestrat i USA o Thailand när jag var liten. Låter spännande men det var dötråkigt att umgås med alla mina mostrar (7st) år ut o år in ;) När jag har semestrat här har det varit mest på västkusten.
Själv skulle jag vilja åka runt Österlen o gå på mysiga auktioner o loppmarknader. Sedan skulle jag vila bila runt o bo B&B på bondgård.
Det skulle ni väl kunna göra?
Vad sägs om mitt svar då? Lika långt som ditt om inte längre va???
ha så kul ikväll o ha ett glas i handen hela kvällen!!
kram o tjo o tjim!!!

Mia sa...

Jag har varit Hua Hin, men de fina bungalowsen såg jag inte. Dit vill jag!!

jenny sa...

Här är en som vill följa med!

ann sa...

mia: nej- inte där jag varit heller ;) Fast det var typ 15-20 år sedan jag var där sist.


jenny: bra med folk som hänger med ;)

Monika sa...

Jag vill, jag vill, jag vill ...till Thailand !!! Jag som älskar Thaimat och sol och värme, vore ju som handen i handsken för mig. HIttade hit av någon anledning, och ska kika runt lite här. ser trevlig ut här hos dig
kram monika

TearsOfTheSun sa...

jag skulle göra allt för och få flytta dit, till Hua Hin men jag har barn och jag vet inte om det finns någon skola i Hua Hin från års kurs 8.
Min dotter älskar thailand så mycket att allt hon gör är och gråter för hon vill dit igen. har aldrig sett henne så lycklig som hon va i thailand.

ann sa...

tearsofthesun: förstår vad du menar. Våra barn älskar också Thailand o vill att vi åker dit hela tiden. Vi kollar runt om möjlighet o allt praktiskt. Det är mycket att kolla upp. Vet att det finns svenska skolor i Lanta. Man kan tom få skolbidrag från vissa kommuner för att låta barnen gå där. Bra va?
Annars kan man kontakta sin kommun o övertyga dom om skolpeng.
Men det är ju så mkt annat att tänka på.
lycka till och om du återkommer så kommer jag att uppdatera om hur det går för oss!
ha det o lycka till!

ann sa...

monika: kul att du hittade hit!
om du inte har varit i Thailand så har du verkligen missat ngt! Vi vill aldrig åka någon annanstans igen. Dom är så snälla, hjälpsamma o barnen får vara med överallt. Maten är ännu godare där. Maken älskar thaimaten där, men inte så mkt här i Sverige.
häng me vetja :)