2007-06-07

Varför kan inte jag göra snygga collage???

Äntligen lyckades jag fixa lite bilder. Andra gör fina och flashiga collage. Dock blir det inget sådant här. Har inte tid och ork. Eller rättare sagt kunskap...


Smink inhandlat på Sephora
. Underbar affär och jag tror jag var en väldigt bra kund för tjejen i kassan log stort och önskade mig välkommen tillbaks. Fick köpa nya lipgloss för min Juicy Tube slängdes i tullen. Amerikanska tullen är ju lite petig med flytande vätska och min gloss måste ha sett livsfarlig ut.
Passade på att handla Du Wop- Venom. Me like!Linnet är en present från maken. Jag nämde på skoj att det vore kul med en Hooters t-shirt och vips fick jag den. Tänk om han vore lika lyhörd när det gällde smycken...


Texten är från baksidan av Hooters t-shirten. Dessutom slank det med en s-formad vågtång från Vidal Sasson. Kanonbra och billig från Wal-mart.
Min ny skjortklänning som jag bara älskar!! Den är i bomull med lite stretch och är superskön. Och ja- äntligen slog jag till med ett par röda kilklackar.


Ooops- det råkade visst bli 2 par ballerinas!


Klädd för utgång:
* jag i mina nya guldsandaletter och satincapris.
* maken i gympaskor och jeans.
Vi har precis samma stil jag o maken.

6 kommentarer:

Mie sa...

Åh vad kul med så mycket fyndigt med sig hem!
Och jag tror absolut att du passar bättre i guldiga sandaletter än maken;-)
Ha en fin fredag!

ann sa...

mie: jag är jättenöjd med mina inköp! Guldsandaler är väl finast på mig men ett par guldsneakers hade väl varit festligt till maken vid festliga tillfällen ? ;)
Ha själv en bra helg!

Mariakoden sa...

Tror du verkligen att det var ditt Lip Gloss spm såg farligt ut...Jag tror det var dig de tyckte såg farlig ut...=) Haha...skojar bara!
Kul att du e tillbaka... Hade gärnat skippat Turkiet å åkt till Bahamas istället!!!! Så fin strand!! Jag är helt mållös...
Ha det så bra!! Kram!!!

Linda K sa...

vilka massa skofynd! finfina grejer, skönt att ha dig hemma igen :D

Att ha det gott sa...

Vilka fina grejer Guld sandalerna
var toppen

ann sa...

mariakoden: jag såg rätt så farlig ut när gubbf*n slängde mitt så gott som nya lip gloss. Min man var övertygad om att jag inte skulle få gå ombord.
Var i Turkiet förra året och det är rätt kul där. Var annars får man höra så bra rim? Alla pratar dessutom svenska ;) ha det!!!


linda k: it´s god to be back som man säger overthere ;)

att ha det gott: tackar!Guldsandlerna är fina OCH ursköna.