2007-06-06

Hemma igen...

Nu var man tillbaks i lilla sköna Sverige igen. Visst har jag saknat barnen MASSOR men det har trots allt varit UNDERBART och jag har njutit såååå av sovmorgon, bokläsning och slippa tänka/planera för barnen! Bahamas är säkerligen paradiset på jorden och folk är vänliga, lugna och låter turisterna vara i fred. Här är det så lugnt att man inte ens låser sina ytterdörrar!
Visst är det jättefint i Thailand men det är det ju så mkt folk överrallt och man får leta efter folktomma stränder medans på Bahamas kryllar det av kritvita folktomma stränder. Inga försäljare, inga jobbiga barinkastare och rent och fint överrallt. Jag hade lätt kunnat stanna i 2 veckor till, fast med barnen då. Synd att det är så dyrt att semestra där (jämfört med Thailand iallafall) annars hade det lätt varit en återkommande favorit.
Efter Bahamas var vi i Miami/Fort Lauderdale i 4 dagar. Massor att shoppa men jag köpte mest smink. Man får passa på när det finns i mina nyanser. Maken däremot passade på att förnya sin garderob när vi var på den största outleten i Florida- Sawgrass Mill. Där fanns över 350 affärer och jag blev alldeles överväldigad och orkade faktiskt inte shoppa så mkt (?!)Trodde aldrig att jag skulle säga denna mening:
- jag orkar inte gå in i fler skoaffärer!

Nu lite bilder:
Tyvärr regnade det vår första dag i Miami så det blev ej dopp i poolen
Som tur var så var vädret bättre på Bahamas.

Mycket, mycket bättre!
Det växte ananas i "vår" trädgård. Även lime, mango och en massa andra frukter jag ej kan namnen på!

På öarna där vi var så tog man sig fram med båt. Det gröna huset är en restaurang som vi besökte ofta.
Maken och hans lillebror är på väg ut i vattnet för att snorkla. Jag trivs dock bäst där jag bottnar!

Så här folktomt och lungt var det överrallt!Nu har jag 2 pojkar som hellre vill leka sjörövare med mig så jag får återkomma med fler bilder!

5 kommentarer:

Linda K sa...

välkommen dem! ser helt underbart ut på bilderna! sawgrass mill var jag också på när vi var i florida. vill minnas att jag inte kom därifrån tomhänt ;D

Åsa.S sa...

Åh, vad det såg härligt ut!!!!
Lite avis blir jag allt, men kul att ni haft det bra

lillan sa...

Åh, vad det ser underbart ut!

Mie sa...

Välkommen hem! Det ser underbart härligt ut!!! Ta hand om grabbarna nu o krama dem extra mycket så hörs vi snart!

ann sa...

linda k: underbart är bara förnamnet! Vi fick knappt igen bagageluckan efter besöket på Sawgrass mill. Vi var där i 11 (!) timmar. Nytt personbästa för maken ;)


åsa s: jag blir också avis på mig själv när jag tänker efter ;)

lillan: japp igen. Fast sovmorgon i 14 dagar är nästan lika underbart ;)

mie: tack tack! Vi kramar pojkarna hela tiden. Fast det är dom som klamrar sig fast på oss för det mesta.