2007-05-05

Träning och Grythyttan-kopiering...

Imorse åkte jag iväg för att träna och upptäckte förvånat att det var stängt!?! Det var nya sommarschemat som hade börjat gälla och det hade jag missat helt. Träningslokalen ligger precis brevid en park med jogging/promenad område så jag joggade/promenerade lite. Guuud vad hurtig jag kände mig!

Folk som joggade mot mig hejade lite så där som man gör när man har en viss samhörighet men vad dom inte visste var att jag fick stanna upp och gå så fort dom hade försvunnit utom synhål. Jag har världens sämsta springkondition och höll på att få hjärtsnurp efter si så där 500-600 m. Men övning ger ju färdighet. Säger dom iallafall...
Senare på dagen så målade jag äntligen om mina cafémöbler. Helst hade velat ha ett sådant här set:
Vitlackad ek från Grythyttan.
Tyvärr så tillåter inte ekonomin det så jag lackade de befintliga möblerna vitt så vi får se hur det blir. Det kan knappast bli fulare än dom var innan.

7 kommentarer:

Mariakoden sa...

Ja du...Visst är det skönt å befriande med en joggingtur!!!???

Supersnygga utemöbler!
Dom tackar man gärna ja till!!

Hoppas du har det bra ikväll. Jag väntar på att "Säkert" ska sjunga på kanal1(eller 2an...)

kram!!

Mie sa...

Ha ha, ja men tränade gjorde du o det är strongt!
Duktigt att måla utemöbler! Här håller vi oss till plast av ren lathet;-)
Kram

ann sa...

mariakoden: det är ju underbart att "gå-jogga", särskilt när det är lagom varmt och fåglarna kvittrar. Vettefanken om jag hade tagit den där turen om det var snöslask ;)
"Säkert" skall sjunga ??? förstår inte alls vad du menar. Förklaring tack;)


mie:visst var det strongt va?
Ang. möblerna så var jag tvungen för jag fick inte köpa nya för maken så det fick bli en "extreme makeover". Helst vill jag köpa nya varje år, för dom är sååå fina nya och sååå fula året efter.
Kan ju bero på att jag låter dom stå ute året om, men är det utemöbler skall dom väl klara det kan man tycka eller hur? ;)

Anonym sa...

Tips!
Du vet väl attd et finns kopior på Grythyttan!? Lindholms möbler i Gävle har dem. Så ring och hör om du är sugen. Stolarn och bors kosstar 1000kr st. /Adina

Linda K sa...

åh dom är så fina dom där möblerna. är det såna ni har?

bra jobbat i spåret, övning GER färdighet! :)

ann sa...

anonym: tack för tipset! Jag letar och letar men hittar inte företaget. Men den som söker han finner...;)


linda k: tyvärr äger jag inte dessa skönheter (som är så sköna att sitta i) utan jag VILL ha! Men maken tycker dom är lite för dyra och jag tar inte hand om dom möbler vi har. Jag har däremot vitmålat det befinliga lilla set vi har. Skall måla 1 gg till innan bild. ha det bra!

Anonym sa...

Var lite snabb på tangenterna förut.... Här kommer tel till Lindholms möbler: 026-662350
(Jag tror att de är återförsäljare för svenska hem) De kan säkert ge tips på en leverantör nära dig eller ge namn på tillverkaren.
Jag är också väldigt sugen på dem!Lycka till!/Adina