2007-05-14

Lek och studs all day long...

Den gångna helgen har bestått av mycket lek och mycket studs. Barnen har fått en studsmatta av morfar. Jösses vad roligt dom ser ut att ha! Har läst att det blir många skador pga lek på studsmatta, men den risken tar vi för barnen ÄLSKAR den!

OBS! Ej mitt barn på bilden! Försöker dom sig på volter så åker mattan bort fortare än dom hinner protestera...

Bild: Sportema

6 kommentarer:

Linda K sa...

såna där står det överallt i vårt område. grannen har TVÅ! jag vägrar än så länge, fulhetsfaktirn tar överhand. men jag har provat själv, och det är ju skitkul :D

ann sa...

linda k: ja den är inte vacker! Jag ville helst väntat med att köpa en o fixa en lite mer undanskymd plats. Men morfar ville så gärna köpa till barnen så det var svårt att säga nej. Men du- man kan "låsa in" barnen i den så man kan få vara ifred + att jag vet exakt var dom befinner sig. Priceless!!

Mie sa...

Jodå vi har en... Så stor o blå att det ser ut som om vi har en liten sjö på tomten när man tittar på Eniros flygfoto över vårt hus;-)
Och kul är det!

cecilia sa...

Her en sån hemma hos mamma och pappa. Är ju jätteroligt att hoppa:)

ann sa...

cecilia: ja visst är det kul att hoppa? Nyttigt också ;)

Karolin sa...

Jättekul med studsmattor, har jag alltid tyckt ... men nu ligger mitt älskade barnbarn Melvin 3år 0ch 10 mån på sjukhus en månad (hela semestern) till sängs med gips och tyngder i benet, istället för att komma och hälsa på mig i spanien. Tycker så synd om honom och alla andra barn som råkat ut tråkiga olyckor.