2007-04-20

Den där Regina Lund...

Jag fick nya Mama i brevlådan igår. Har inte öppnat den än (ovanligt för mig för jag brukar slita upp tidningen) pga att det var Regina Lund på omslaget. Jag är inte intresserad av denna kvinna.

Jag förstår inte henne. Fattar oftast inte vad hon snackar om och tycker hon är allmänt flummig.
Har jag fel? Är hon vettig och är jag är trög som inte fattar det.
Om det är ngn som gillar hennes stil/personlighet här så får ni gärna förklara det för mig.
Jag är mer för Tilde de Paula, henne gillar jag. Osså Martina Haag, fast hon är ju ganska flummig hon med och lite flammsig på ett skönt sätt.
Jag inser att jag beundrar 3-barnsmammor för mig vetterligen begriper jag inte alls hur man får ihop sitt liv med tre barn med sinnet i behåll.
Respekt säger jag bara!

3 kommentarer:

Mariakoden sa...

Jag gillar Regina! Tycker att hon är supercool. Martina haag gillar jag åxå.....å Tilde gillar jag med...=)
Det blev många jag gillar!
Öppna tidningen nu!! Du kanske tycker hon är jättehäftig sen=)

...måste nog åxå köpa Mama.....

//M

Saga sa...

Jag håller med, Regina är en lustig filur i sitt eget skal... :)

Jag har aldig sett mig själv som en "som klarar" att fostra tre barn, trodde två barn var min smärtgräns. Men vet du, den tredje lilla tösen är det underbaraste som har hänt vår familj. Hon är allas intresse och charmar sina storasyskon varje dag. Ibland tänker jag, men när börjar det riktiga (läs jobbiga) livet som 3-barnsmamma... :)

Kram

ann sa...

mariakoden: hon låter så tokflummig och lite too much för mig. Hon låter jättevänlig och har sunda värderingar men det är ngt med henne som inte jag kan ta till mig. Di Leva däremot gillar jag skarpt!
Spring du och köp Mama- för intervjun var intressant!


saga: Det är sant som du säger att man "klarar" mer än man tror. När jag väntade vårt andra barn så grät jag (hormoner!) ofta för det kändes omöjligt att ta hand om 2 barn. Vad skönt att höra att du/ni känner sån glädje för 3:e barnet, och jag måste erkänna att jag blev oerhört sugen på fler nu ;)
Det är nog därför jag "beundrar" 3-barnsmammor för jag vill själv bli en ...

kram