2010-07-18

Söndagen har ägnats åt att hänga upp lite hyllor. "Pilaster"hyllan köpte jag förra året och nu äntligen kom den upp. Även min Stringhylla har efter mycket velande fram och tillbaka kommit upp. Svårt att bestämma sig för hur man vill ha det. I det här huset hänger det som är uppsatt tills vi tapetserar nästa gång. Det är makens ord. Annars skulle ändra mig om 1/2 år igen.

Det går mig alltid lite ångest att hänga upp saker på väggen. Men så här får det nog bli. Eller så här är det eftersom det nu är uppsatt och hålen är gjorda. Basta.





Hyllan är gapar tomt. Får se vad som hamnar där. Fast det är ett sånt ställe som ständigt kommer att ändras eftr humör och vad jag släpar hem.



Min fina dalahästpussel var givet att stå här. Kommer från Rädda Barnens webshop och jag fick den i våras på Mors dag! Perfekt Mors-dagspresent. Från mina barn och Rädda Barnen. En gåva till mig, ger gåva till Rädda Barnen.



Japp, här hamnade "Stringisen". Blir bra där. Under hyllan vill jag hitta ett litet skåp. I teak. Eller annat snyggt, i vitt.

Ja- så här ser vårt vardagsrum ut idag. Den där lilla fåtöljen skall kläs in med grått, ulligt tyg, nu huserar utedynor på den. Men annars är matta nästa projekt. Vill ha Stockholm- Rand, men är tveksam om den inte tar över "rummet. Fast man kan ju alltid lämna tillbaka om man inser att det ser tokfult ut. Ja ja- jag velar vidare.


15 kommentarer:

jenny sa...

vilket fint vardagsrum ni har.
änner så igen mig i det där att hänga/sätta upp saker på väggen.

Linda K sa...

åh pilaster i mitt hjärta! vad fint ni har det!

Ann sa...

jenny: tack snälla! har haft beslutsångest i flera månader. önskar att jag bara kunde slappna av lite och vara nöjd hur det än blir. men det är liksom inte jag.;)


linda k: pilaster är aldrig fel. en hylla som är som en prydnad i sig.
tack snälla du!

kram

Hallakulle bygger bo sa...

Så fint! Håller med om ångesten att göra hål i fina väggar.

Anonym sa...

Hej tjejen! :)
Vad trivsamt och hemtrevligt ni har fått det!! Du angående mattan. Den är ju kanonsnygg och jag tror inte att den skulle "ta över" hemma hos er. Ni har ju ganska mycket fint och inte så mycket annat mönstrat i rummet. MEN jag måste bara tala om att den är hemsk till att samla på sig smuts. Mattias säger att den är "värdelös". Men jag vill nog inte inse, för jag gillar den så mycket. :) Men han har rätt. :/

Ville bara tala om det. Minsta "skit" syns...


Ha det allra bästens! :) Kram kram

/Malin I&D

Alexandra sa...

Tack snälla du för dina uppmuntrande ord!! Kram

Alexandra sa...

Vad fint det är i ert vardagsrum.Det är inte lätt att få iordning ett nyinflyttat hem.För mig tar det några år innan allt är klart.Man velar hela tiden på hur det ska se ut.Som sagt det är inte kul med en massa skruvhål i väggen.

a-k sa...

Har också haft lite tankar på den mattan. Vår "Hemmet" matta i orange är jätteful nu, höll i exakt två år med andra ord.

Vad är det för snyggt soffbord du har?

Mie sa...

Hur mysigt som helst! Hoppas du snart är tillbaka med mera:)

Du kan byta ut adressen på Absolut guldkant till http://mindfulmie.blogspot.com/ för jag har flyttat:)

Ida sa...

Var har du tagit vägen? Är allt okej? kram

Erica sa...

fin fint!

Vesnas vardag sa...

Vart har du köpt de fina japanska dockorna? :)

Anonym sa...

I believe this is one of the most vital information for me.
And i am satisfied studying your article. But want to commentary on some common issues, The site style is perfect, the articles is truly nice : D.
Excellent job, cheers

Feel free to surf to my webpage :: compositor

Anonym sa...

Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous
to and you're just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is really a wonderful site.

Also visit my web-site :: casa rural castilla la mancha

Anonym sa...

At this time I am going away to do my breakfast, once having my breakfast coming yet again to
read further news.

Feel free to visit my webpage adult webcams chat room web