2010-04-18

Födelsedag och småkaos...

Nu har vi bott här i en vecka och vi trivs kanonbra!!! Det är visserligen väldigt rörigt här men vi börjar se ljusningen nu.


Barnens rum har varit prio ett och nu i helgen har vi fått upp det mesta. Vi har fått köpa allt nytt och har suttit hela veckan och satt ihop och grejat. Det blev toppbetyg från barnen på rummen och just nu leker dom där och trivs.

Här nere på bottenvåning har vi kartonger/saker överallt. Det skall upp lite mer förvaring, bl a vitrinskåp, sideboard och skjutdörrsgarderober. När allt det är uppe så kan man börja få det mysigt här. Som synes på bilderna så är det lite sterilt.

Har fyllt år i helgen (dock inte 47 som yngste sonen trodde) och detta skall vi firas med lite bowling och mat ikväll med släkt och familj.

Lite blandade bilder härifrån. Kommer att bli bättre för nu har jag fått fram min egna dator och kan ladda bilder (kan ej detta via jobbdatorn) och i veckan skall vi få bredband.På bilderna ser det ju inte alls så stökigt ut! Det är för att bilderna är tagna innan alla kartonger har kommtit fram och innan vi packat upp. Jag lovar, det är stökigt här. Men mysigt...


12 kommentarer:

hallakulle sa...

Åh så fint! Älskar ert kök och kontakten med matplatsen! Måste vara underbart att äntligen vara på plats. Stor kram!

Mari sa...

Men hörrö du!! Det där ser ju kalas ut...ljust o fräsch men det var ju vad man kunde vänta sej...Ni är duktiga ni.

Här händer nada och bloggen ligger där den ligger och får nog ligga så oxå...på is.

KRAM!!!

Birgitta sa...

kul med blått kök:)

Anonym sa...

Hej! Förstår att ni haft fullt upp, pust vad mycket jobb ni måste lagt ner. Det ser i alla fall jättefint ut, är det Applåd kök? Hoppas det gått bra med nya jobbet också mitt upp i flytten. Kram Yvonne

Lillan sa...

Åh, vad fint det ser ut, nu kommer jag och våldgästar snart varesig du vill eller ej, skiter i kartongerna, är sååå nyfiken!!! Om du vill hålla mig borta ett tag till kan du lägga upp några bilder på badrummet så kan jag tänka mig att hålla mig i skinnet. Har för mig att ni gjorde badrummet med matta, något som vi också funderar på... Kramelikram

Mrs. b sa...

Så fint det ser ut! Så kul att ni fått flytta in nu!
Men flyttkartonger... Vi har igår packat ur tre stycken - rekord! (Synd bara att det inte gjordes för 3.5 år sedan när vi flyttade in...) :-)

Ida sa...

Men vad fasen, jag skrev här igår men kommentaren är borta! Hur som helst så ser det jättefint ut och det måste vara så skönt för er att äntligen få flytta in! :) Och grattis i efterskott :)

Ann sa...

hallakulle: älskar oxå den delen. det gör att det känns luftigt och större än vad det är.

kram


mari: det går åt rätt håll, men så mkt återstår. ibland blir jag så irreterad på att saker o ting inte är på rätt plats o det inte är helt klart. men så tänker jag att det blir ju bra snart.

ha det så bra o njut av livet som icke-singel!

kram

birgitta: nu kanske du skojar med mig men för säkerhet skull så vill jag säga att det inte är ett blått kök. så vågad är jag inte.;)
bara skyddsfilm.

kram


yvonne: jag tar inte åt mig av äran alls. har bara valt allt hemma, inte gjort så mkt. maken o snickarna skall ha all eloge!
jag vet inte vad luckorna heter, men det är den där högblanka från Ikea.

kram

lillan: du är så välkommen så. eller ni menar jag.
du får INTE hänga här, för då kommer du inte hit. vad sägs om en fika på lördag? vid 12?
jag hör av mig. nu kan vi ta hem gäster för några kartonger har kommit bort.

kram kram


mrsb: man kan ju undra hur viktigt det är naä man inte har behövt det i några år?
Jag har en massa grejer som jag har glömt att jag äger, som har legat nedpackat. och osaknat....

kram kram


ida: tack tack! så skönt att bo i eget hus o vara på plats! det var ju ett tag sen man bodde på ett ställe som kändes så permanent.
hur går det för er då?

kram

Alexandra sa...

Åh,det ser så snygggt och fräsch ut! och jag ser att du har en kökssoffa,önskar mig själv en sådan.Ska bli kul att se fler bilder på nya hemmet.Kram kram!!

Ann sa...

alexandra: ja- kökssoffan är bra köp. billig och lite sliten innan så man behöver inte vara försiktig.

kram o tack!

Tina // Peppar och Vanilj sa...

Va snygg det ser ut att bli... men som någon annan antydde så kan vi ju inte annat förvänta oss...Ni har ju smak ;)

K R a M // t i n a

Linda K sa...

vad fint det ser ut!