2010-02-18

Äntligen!!!

Äntligen har jag fått Flip Wall Clock! Mamma (stackaren) hade med sig den hem från Thailand efter att ha tokletat ÖVERALLT. Den är ganska skrymmande och väger sina 5 kilo. Dom fick lämna några av sina saker för att få med denna hem. Världens snällaste mamma som gav oss den i inflyttningspresent.

Mina thaisläktingar tyckte att det var helt tokigt att betala så mkt för en klocka. Typ en månadslön för min kusin som är sekreterare.

För dom som är ute efter en sån här klocka så kan jag tipsa om att den finns att köpa på en av världens största marknader: Chatuchak weekend Market Bangkok. Den kostar ca 700 kr och alltså betydligt billigare än här i Sverige.

Ett tips om man inte orkar leta eller gå på marknad i värmen är att ta med en bild till hotellreceptionen och be nån intresserad av att tjäna extra åka dit för, säg 40-50 kr och köpa den. Obs! Betala INTE i förskott. Man vet aldrig.

Den ligger nu fortfarande nedpackad i sin kartong. Ingen idé att packa upp nu. Roligare att ta fram den i nya huset. Och ja- den LÅTER mkt så i sovrummet är det uteslutet att ha den.

7 kommentarer:

Mari sa...

Den är ju så läcker....synd att den väger så mycket annars kunde man ju fått en hemskickad av någon stackare du känner men det kostar väl skjortan....
Mammor är ju för snälla det offrar allt för sina barn...vi gör väl likadant antar jag.-)

Fint och fint vet jag inte men försöker att göra lite för att trivas eftersom jag fortfarande inte vet om jag får förstahandskontraktet, buuu.

KRAM!

Anonym sa...

Åh va avis jag blir nu :) Den är ju så fin! Kommer att bli så fin i ert nyrenoverade hus. Det första du sätter upp på väggen?

Anonym sa...

GRATTIS vännen!
Kan tro du är själaglad för klockan. :)
Den är så najs. Men FY vad den väsnas mitt i natten. :)

Önskar dig en underbar helg!
Kramar Malin I&D

Ann sa...

mari: jag är superglad. speciellt kul nu när man har ett "passande hus" att hänga upp den i.
mammor kan man alltid lita på.;)

hon gav inte upp, min mor. vi tittade på den redan i Thailand men det fanns inte en möjlighet att få med en hem pga vikten/storleken.

Ha det bra i nya lägenheten o hoppas att du för 1:a handskontrakt.

kram


hallakulle: jag är avudsjuk på din klocka. vill ha den oxå. men det kanske blir för mkt av det goda.

kram


malin: ja du- klockan låter verkligen. 1:a natten undrade jag vad som lät när den bytte dygn. trodde at det var tjuvar eller ngn som försökte ta sig in.
tänk mina föräldrar som har haft den i sitt hotellrum i 2 v.!!!
jag hade blivit tokig.

kram

a-k sa...

Grattis till fina klockan! Den är ursnygg! :-)

Ann sa...

a-k: den är fin, MEN den låter mkt!;)
(vilket jag struntar i)

kram

Linda sa...

Hej! Har precis hittat till din blogg, kommer garanterat att bli fler besök :) Jag bara älskar klockan! Tack för tipset, ska nämligen till bangkok snart så ska spana efter den! Synd bara att den är så tung.. vi får se hur jag resonerar på plats sen:p