2009-12-31

Merry new year...



Idag var det tänkt att vi skulle ut på galej utan barn. Tyvärr blev tillställningen inställd pga för få anmälda.
Trist men vi hade ju redan barnvakt och tänkte minsann utnyttja det med en fin middag ute i Göteborg. Ha ha- vilka fantasipriser dom tar denna afton!
Visst förstår jag det men- nej tack. Vi bestämde oss för att stanna hemma och äta tjusigt ist.

Nyårsmenyn är så klassisk att det är lite pinsamt.

Förrätt: Räk och mango sallad med chili. Till det serveras yoghurt och vitlöksdressing. Nytt och oprövat recept dagen till ära.
Varmrätt: Oxfile med potatisgratäng och Hasselbackspotatis. Rödvin/och cognacssås till.
Efterrätt: Vaniljpannacotta och brylepudding.

Som sagt inte originellt men varför måste det vara det? Bara en massa gott och välbekant. Vad äter ni andra på nyårsafton då om man får fråga?


Gott nytt år på er alla och hoppas att ni får en trevlig afton!

3 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

Gott nytt år!! Den där menyn känner jag igen...vi åt samma, en annan förrätt bara. :-)
Kram på dig

Inspirera Mera sa...

Det lät riktigt gott. Håller med dig, det är inget fel med det klassiska :)

God fortsättning, hoppas du hade ett härligt nyårsfirande! Kram Sandra

Ann sa...

alla bäckar små: halva sverige åt nog dessa rätter. med lite variation.;)
så gott alltså!

kram kram


inspirera mera: med en meny alla känner igen så behöver ingen närmare beskrivning hur det skall lagas. då kan alla hjälpas åt.

god fortsättning på dig oxå!

kram