2009-11-10

Vaccinationen from hell...

Igår var jag och barnen på BVC för svinisvaccination. Jag och alla med barn mellan 3-5 år. Jag har gått på hela hysterin (hypokondrikern i mig lever upp nu) och var rädd för att barnen inte skulle få sin vaccin.

Jag stod i kö i 15 min för att komma fram till kölapparna!! I kid you not! Helt tokigt alltså. Men iaf så var allt gansak ok för det var många barn för barnen att leka med och många man kände som man inte träffat på länge. Kaotiskt men småtrevligt.

Men allt freakade ut totalt när vi kom in till sköterskan och lillebror upptäcker att han skall stickas (trots att vi sagt sanningen) med nål. Han började skrika o gråta INNAN hon stack honom. Han skulle minsann inte ta ngn spruta och fäktades och försökt slå nålen mot henne. Storebror fick oxå ett litet bryt och börja gå oroligt runt i rummet och snyfta att han var rädd för sköterskan skulle göra lillebror illa. Det slutade med att jag fick "låsa" lillebrors armar så han spände sig massor och fick flera småstick. Så nu är han ännu mer spruträdd än inna. Värsta fiaskot alltså!

Deras pappa får gå med dom nästa gång. Jag klarar inte av att dom är ledsna och gråter, för då får jag skuldkänslor och vill fly med dom. Barnen och krishantering är inte min grej.

Kvällen fick avslutas med bläddring genom högen av inredningstidnignar som köptes på Hem&Villa mässan.

4 kommentarer:

Mari sa...

Jag tillhör ju riskgruppen eftersom jag arbetar som jag gör men inte fått tummen ur ännu....fast var ju sjuk när alla andra på jobbet tog. Får väl ta tag i det nu då antar jag.

Hoppas er försäljning går lika smidigt som som min det underlättar lixom.

Imorgon ska dotterna operera bort en visdomstand och jag ska följa med men kommer att lida mer än hon så nått större stöd är jag säkert inte.

KRAMIZ!

a-k sa...

Usch då lätt inte som någon vidare upplevelse, men ändå skönt att det blev gjort.

Lillan sa...

Usch, inget vidare, man lider verkligen med de små, Mira försökte vara tapper men det blev en och annan tår ändå.

Ann sa...

mari: jag skulle ta sprutan direkt om jag jobbade så utsatt. men så är jag ju hypokondriker oxå.;)

usch för dra visdomstand. tur att mamma följer med o håller handen.

kram på dig oxå!!!a-k: nej det var förfärligt! det värsta var när hon sa att han skulle tillbaka om 3 veckor! jag föste ut honom fort genom dörren för det där får vi lösa då!;)

kram


lillan: usch - det var verkligen illa alltså. t om sköterskan kände sig elak o att det var en jobbig situation för henne.
men nästa gång får jeppe gå. tur det!

bebis på g????

kram kram