2009-11-25

Gammalt men ändå nyttt...

Har kollat på Robinson med barnen. Äldste sonen (6 år) är helt ÖVERTYGAD om att killarna skall vinna. Han tycker knappt det är spännade för han VET att en kille kommmer att vinna. Jag frågar varför och han svarar självklart att killarna är bäst. Så där bara. Killarna är ALLTID bäst.

Hmm- får ta och prata med ungen och lära honom lite girlpower. Så här kan vi inte ha det!

Annars händer det inte mkt här. Stiltje råder inför nästa veckas husvisning.

Lite second hand fynd har kommit in. Snygg bordslampa som jag har sen tidigare fast i golvmodell och ännu en Geisha. Fast denna är gammal då. Och så fin.

Trevlig 1:a advent på er alla!

4 kommentarer:

Mari sa...

Inte fasen hade jag lust att ta fram nåt heller för jag börjar oxå packa efter julhelgen, får lägenheten 1/1 men har 14 dagar på mej.

Nu får ni sitta fint i soffan då och vänta på visningen och inte stöka till det:-) Gott att ha fått ett rum så ni kan få iväg lite saker.

Fina fynd du gjort, här har det inte fyndats ett dugg som sagt var för det har inte funnits nåt nytt i hyllorna nu på secondhand.

KRAM och ha en bra första advent.

mixatofixat sa...

Lilla E har ett och annat att lära ut om girlpower! På höstlovet var vi på museet här i stan som hade en utställning om LEK, där var det en kille som tog varje chans att brotta ner henne, när jag för tredje gången var på väg fram för att "rädda" henne (han var riktigt hårdhänt, dessutom var hans mamma utom synhåll, jag var på väg att leta upp henne och be henne ta lite ansvar för sin son) då ser jag hur lilla E tar ett rejält tag fram på hans tröja och motar upp honom mot väggen med en hand, då backade jag tillbaka och log lite för mig själv!! Girlpower!! Jag uppmuntrar inte att man ska slåss men i detta fallet var det befogat! Trevlig advent på dig med!! Ps jättefina bilder på ditt hem!

Huset vid Kullbacken sa...

Jag vill bara kolla om du fått mitt mail. Jag skickade till den adress som står på din blogg. Hoppas du mår bra! Kram Anna

Ann sa...

mari: nu är det är lite frostigare så är det lite mysigt med ljusslingor o stjärnor.

och ja- det är så skönt att ha kört iväg en massa grejer.

jag har fyndat massor. eller ja- inte så mkt men fynd är det. har hittat en klotlampa till som jag vill ha till sovrummet. för 30 kr!

kram o ha det fint!!


mixatofixat: skönt att höra att hon försvarar sig. det är det inget fel på för det kommer alltid att finnas barn (och vuxna tyvärr) som knuffas o bråkar så man måste lära sig det.
mina barn hade inte det förut o när vi bodde i Thailand så slåss barnen hej vilt på studsmattor o lekplatser. vi fick lära våra barn att försvara sig med händerna eftersom dom inte förstod språket.

kram o ha det fint!!


anna/huset vid kullbacken: tusen tack för ditt mail med superbraiga tips o ideér!!!

kram o ha det fint!